Hop til indhold

Recommended Posts

Har fulgt med herinde i laaaang tid - og brugt jeres erindringer til at finde gode steder - og undgå fælderne. Havde egentlig forsvoret at skrive anmeldelse - men 2 nedture på en aften kan få de fleste til at ændre mening - også mig :) (Har tidligere haft 3 men det er en anden historie)

Startede med at ville have "det hele" og så denne unge frøken: https://escortguide.dk/P/nee-gratis-megafransk-29607.html. Ved, der ikke er noget, der er gratis - men hey. Jeg faldt for den. En time ville ikke være for meget med de ting jeg havde i tankerne :P

Tænkte, det ikke kunne gå helt galt - og ringede for aftale. Tid aftalt - og afsted mod Brøndby (som det fremgår af annoncen).

Adresse skulle sendes på vejen på sms. Kom den? Næææ - men et ekstra opkald "jeg sender den nu, skat" - den kom heller ikke.

Men lilleknud ville noget. Så afsted, når jeg nu var på de kanter,  til Ishøj.http://sabai-sabai.dk/

Havde læst de lidt hmmm.....triste anmeldelser - men da klokken var fremskreden - så satte bilen kursen mod her. Valgte fra det fremlagte menukort: Magic Tantra - og tænkte - det må som minimum betyde en finger i røven og lidt nus til lilleknud. Men ak. Magic tantra er så en række nuldren (i hvert fald) af mine hår på bagsiden - og lidt gnubben på bagsiden af pungen. Jeg prøvede endda at løfte mig, så der kunne tages fat - men det resulterede i det obligatoriske (og dejlige) spørgsmål: Handjob. Ja tak.

Men lilleknud ville ikke. Distraktionen over, at damen rokkede på mit skinneben, hev i den halvdøde Knud og begyndte at sige som en laserpistol fik mig til at fokuserer på ikke at bryde sammen af grin. I det mindste gav hun ikke op - men hentede et gummi som blev tvunget ned over dilleren, så den næsten lå som en knækket pølse i skindet - og ind i gabet med den. Jeg prøvede virkelig at komme. Fokuserede på alt, hvad jeg kunne forestille mig. Men nej.

40 minutter senere (bestilte en time), 700.- lettere, mange hår fattigere stod jeg på Industrivangen og tænkte: "Skal jeg lige nappe dagen 3'die forsøg?" Men fornuften sejrede = et glas rødvin og skrive den første anmeldelse. Så nu sidder jeg her med spænding i underlivet og et smøret grin på læben. :)

Knud

Redigeret af KedeligeKnud

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv - så er det kedeligt at hede Knud!

Det er en fin annonce for Ishøj, men - så du nogen af pigerne fra billederne?

Jeg har været der én gang. Så to piger, men de så noget anderledes ud :-(

Del dette indlæg


Link til indlæg
jensen6 skrev, den ‎17‎-‎09‎-‎2016 at 09:20:

Øv - så er det kedeligt at hede Knud!

Det er en fin annonce for Ishøj, men - så du nogen af pigerne fra billederne?

Jeg har været der én gang. Så to piger, men de så noget anderledes ud :-(

Så ikke skyggen af dem - det var en "noget" ældre model som stod for løjerne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...