Hop til indhold
GRiSSOM

Trans Jenni i Esbjerg

Recommended Posts

Hej jeg kontaktede hende ikke fordi jeg egentlig ville besøge hende.. men mere af nysgerrighed for hvad en Trans ville tilbyde jeg spurgte til en pris på meget specifik  vel noget overdrevet ydelse.. hun kom med en meget høj pris.. jeg afslog som hele tiden var meningen jeg ville.. jeg er mest til de dejlige små Thai nipse piger.. men hun er åbenbart med på hvad somhelst... Jeg tænkte jeg ikke hørte mere... Som vil være rimeligt og meget diskret.. men nej hun sendte kort tid efter en meget ind diskret sms om hvad jeg ville give for ydelsen.. igen skrev jeg blot jeg ikke var intresseret.. 

Herefter har jeg med jævne mellemrum fået sms fra hende hvor hun kalder mig alt muligt skidt... Og ind imellem ringer hun og smider på igen med det samme eller stønner i telefonen og gør når af mig ... For mig betyder det ikke noget men tænker for andre vil det ikke være meget ubelejligt... Så drenge hold jer fra hende vis i ikke gider, opringninger og sms er fra hende efter følgende... 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Playful
gamelgris skrev, for 23 minutter siden:

jeg afslog som hele tiden var meningen jeg ville

Det var da en mærkelig opførsel :angry:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...