Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har i dag bestilt massage hos https://escortguide.dk/P/mara-latina-professionel-massage-91847436-29989.html

Og jeg har set et par indlæg her inde omkring hende men de link der bliver postede i der, er ikke i brug, så jeg er i tvivl om det er samme - Eksempel : 

Og så dette emne 

- Der er mere forklaring om en skal bruge søge funktionen, og henviser til en anden mara.

En nævner hendes store bryster, og de ser okay store ud, men jeg skrev om hun var topløs under massagen men det siger hun at hun ikke er , men nogen skriver så hun er - Så mit spørgsmål er , er der nogen der har været forbi hende for nylig og om det er hende på billedet, ellers gider jeg ikke kører der ud, men de normale brazilian massøser i Rødovre er der kun Sheyla tilbage og hende gider jeg ikke mere hun bruger tid på alt andet end massagen.

Håber på svar hurtigst muligt så jeg kan nå at melde afbud hvis det ikke er hende på billedet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var så i går. Så du har selv fået et svar på dit spørgsmål.

Men annoncen siger, at hun ikke arbejder. Hvad fandt du ud af?

Del dette indlæg


Link til indlæg

A few years ago Mara would do b2b or tantra but then she covers your eyes with a small soft cloth so you cannot see her body. She does however touch your face with her body and breasts and can also suck a little bit on her nipples. If I remember well she is still wearing underwear and I was not supposed to touch her private parts.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej.

Jeg har helt glemt at følge op på det her, men here it goes.

Da jeg ikke havde fået nogen svar her inde tog jeg der hen, men da jeg var på vej skrev hun at hun var altså 40 minutter forsinket fordi hun havde været ude og handle , fair nok jeg venter så lidt med at kører. Jeg kommer der hen, og der åbner en mindre kvinde på vel 168 eller noget i den dur, ihvertfald mindre end mig. Sort stram trøje , og lidt matchende bukser.

Vi snakker lige kort på engelsk , jeg vile betale hende og hun siger vent til vi er færdige - først tænkte jeg okay er hun en af dem der prøver at snyde med prisen og så forlange mere efter det er færdigt.

Jeg havde bare bestilt 1 time med svensk og op til flere gange spurgt og hun havde svaret på engelsk det var godt nok , så forventede jeg at det var den tid jeg skulle have., jeg ligger mig op på briksen, og hun massere ikke topløs eller tar noget af , og det er også fint nok hvis det bare er den uden body / body. Hun snakker okay engelsk, og vi snakker kort i starten, indtil jeg faktisk nyder massagen rigtigt godt , hun massere over det hele og faktisk tar hun fat de rigtige steder som baglår som var lidt stive i det efter nogen lange arbejdsdage, skuldre og ryggen, ja selv hoved fik en tur. Mens hun gjorde det kunne man jo mærke hendes store bryster i hovedet engang i mellem, men det var nok også mest ofr pirringens skyld fordi hun grinte bare lidt og sagde undskyld, da der var gået ca 20 minutter sagde hun at jeg skulle vende mig om.

Egentlig havde jeg ikke nogen tidsfornemmelse fordi jeg var også faldt lidt hen i massagen, og siger allready ( er vant til man får ihvertfald 40 minutter på maven, og så måske 10 / 10 foran fordelt på 2 ting.- Jeg har endnu ikke fået rejsning på, på det tidspunkt og faktisk selv da hun masserede mine lår foran og kom tæt på skete der ikke så meget, og det var også lidt bevidst jeg prøvede at styre mig, men så tog hun lige en omgang olie på hånden igen, og tog fat i min nok cocktail størrelse og så vågnede jeg og ham der nede da godt nok .. der gik 2-3 ryk i den også masserede hun maven, og brystkassen, og stilte sig ved hoved og de 10 sekunder hun havde vendt ryggen fra den der nede, til hun kom der op og begyndte at massere for over bøjet, smilte hun og sagde "wow that was fast he get strong" :D - var lidt sjovt så grinede jeg lidt af det og fik et par bryster i hovedet. 

Så gik der vel et par minutter så satte hun sig på siden af madrassen men med ryggen halvskævt til mig, og så begyndte hun bare at lege med ham, og så tænkte jeg okay der er ikke gået 60 minutter ihvertfald og med det tempo og den nydelse det gav, ville jeg nok være færdig 10 minutter efter.

Og sagde slow down i still got alot of time, og så smilte hun bare og sagde yes i know og rejste sig og masserede fødder og skineben osv, og så op igen og satte sig på den anden side, men denne gang lidt tættere på mig, og så var hun igang igen, og så begyndte jeg jo lidt at nusse hende på ryggen som man jo gør når man ved man ikke må røre, bare for ihvertfald at have en form for "kontakt" , så tog hun min hånd nussede hende, og stilede sig på gulvet og kiggede ned på min pik og så op til mit ansigt og smilede, og så tog hun trøjen af og sin bh , og så sagde fik jeg lige hendes højre tunge og bløde bryst nærmest lagt i hånden og hun smed lidt olie på brystede og begyndte at massere det med min hånd inden under hendes, samtidigt med hun stod med sin venstre hånd på min pik, og jeg tror godt hun kunne mærke det gjorde den så lige det ekstra hård, og så gik der ikke mere end 2-3 minutter så kom jeg, 

Hun hentede våd servietter og spurgte om jeg ville have et bad og sagde ja en hurtig skyller ville være fint kom ind igen, og mens det skete stod hun ude i køkkenet og var ved at sætte noget pasta over, tænkte okay ??

Og så gik jeg ind i værelset tog min telefon op , kiggede på klokken , for at se om min tids fornemmelse var helt galt, men det var den ikke 35 minutter havde jeg kun fået, og mens jeg tog tøjet på måtte jeg lige finde hendes priser frem netop fordi vi sagde 60 minutter og ville da ikke snydes og betale den pris for 35 minutter når den står til 400 for 30 minutter, så kommer hun ind, og jeg vælger ikke at sige noget for at se om hun er ærlig.

Hun fortæller mig så det bliver 400 , og det var hun ked af men , hun havde været i byen i går, og kom sent hjem og hun følte sig faktisk lidt små træt, fandt så ud af det også var grunden til hun var forsinket fordi hun skulle ned og handle, men fordi hun havde aftalt tid med mig nænnede hun ikke at aflyse

Så kort fortalt

Flot Kvinde, billeder passer, pæn lejlighed, 2 værelset , og så ganske ærlig og rar person, og så nogen frække bryster - Som jeg i første omgang slet ikke var aftalen , men hun sagde også det var derfor hun gerne ville gøre det topløs og jeg faktisk gjorde min massage på dem så hun faktisk synes det var rart :D ( det ved jeg så ikke om det sidste passer, men det første kan jo godt være hun har tænkt - 1 time men får han ikke så må man kompensere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...