Hop til indhold
Frej af Asgaard

Laura & Sarah på Højdevej

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/cindy-sandra-highclass-girls-stay-until-15-9-29735.html

Annoncen har fucket up i navnene, men billederne er 100% ægte. Det er de to, som i sin tid var på det legendariske passiongirls.dk engang imellem. De er nu på besøg i nogen dage.

Jeg var forbi Laura i dag - hende har jeg besøgt mange gange før og har altid haft fremragende kemi med hende. Laura er et (smukt og sexet) energibundt, der altid er fuld af gode idéer til nye spændene stillinger - hun kan faktisk lide sex, og det kan mærkes.

Jeg har også prøvet en duo med Laura & Sarah samtidigt dengang på passiongirls, som jeg i sin tid beskrev på Venuslogen. Det var nok den (næst)bedste duo jeg nogensiden har prøvet (der var lige en enkelt ekstraordinær session på FKK Sharks, som kan rates en lille smule højere, men det er en anden historie) - og jeg har prøvet en del efterhånden.

Jeg regner med at skulle forbi igen og blive "overfaldet" af dem begge på engang :-D.

Er dette en reklame? - hmmm - bumbum - jeg vil kalde det en anbefaling farvet af min kemi ;-).  Jeg kan ikke garantere at der er kemi for alle andre, men erfaringerne fra passiongirls var vist at jeg bestemt ikke var den eneste, som var glad!,

Faktisk var jeg i tvivl om jeg skulle skrive denne post, da jeg jo gerne vil derned igen, og derfor er lidt bekymret for at sabotere min egen tidsplan, der ikke har alt for mange ledige timeslots. Men de vil gerne have nogen gode og søde kunder forbi, så jeg blev bedt om at skrive. Som altid står jeg 100% inde for at alt jeg har skrevet er sandt.

 

Laura  Sarah.jpg

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...