Hop til indhold
arkibal

Førsteklasses Handjob?

Recommended Posts

Omtrent en gang om måneden prøver jeg et nyt sted i Østjylland, hvor jeg beder om massage med afslutning. Det er ikke kun for at prøve noget nyt, men også fordi jeg endnu ikke har fundet et sted, hvor jeg får et førsteklasses handjob. Jo, det er sket et par gange, men den ene gang var på Sjælland, og den anden gang var hos en ferieafløsende datter, som var for ung.

Jeg foretrækker en afslutning, hvor der bliver grebet ordentligt fat om kalorius og og rykket til i et fast tempo.

Men jeg kan ikke finde nogen, som af sig selv giver handjob på den måde. De fleste gnider lidt ligegyldigt eller tager ikke ordentlig ved – og jeg har ikke lyst til at give instruktioner, hvis det ikke sidder naturligt i hænderne.

Så jeg tænker, at jeg nu vil lægge en efterlysning her og håber på et par svar:

Hvem giver et førsteklasses handjob?

Helst som afslutning på en god massage.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var virkelig en øjenåbner for mig :-)  . Tænk hvor er vi forskellige, det du efterspørger har jeg oplevet ALT for mange gange, og føler egentlig at det er noget  maskinelt som man selv kunne foretage.

Liv har ganske ret i man ikke kan være tankelæser - naturligvis ikke det er der ingen der er -  men er man lidt serviceminded, så læser man hurtigt kundens behov og prøver at improvisere sig ind på hvad der behager mest. Nu er vi i thaiafdelingen hvor der heldigvis ikke er tradition for at betalingen lægges inden ydelsen, og uden at vide det (manglende sammenligningsgrundlag ) tror jeg lidt vejledning faciliterer procecessen bedre på denne måde.

Tilbage til indledningen : Fordi for mig er et optimalt HJ hvor pigen sidder på mit ene bag lår gnidende sin clitoris mod det , og langsomt foretager en sensuel men intens stimulering af penis, scrotum anus og evt. prostata, det er kun få steder her i Vestjylland man oplever det 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Liv skrev, for 3 timer siden:

Hvis du ønsker dit håndjob på en bestemt måde, er det smart at give instruktioner; forskellige mænd ønsker håndjob på forskellige måder, og de færreste kvinder er tankelæsere ;) 

Netop - derfor drejer det sig ofte mest om at finde en kvinde, der er villig til at modtage instrukser - og ikke bare siger: at sådan har hun altid gjort og du skal ikke komme og lære hende, hvordan hun skal spille din pik.

Find en pige, der forstår dansk og er god til modtage instrukser - jeg kan f.eks. godt lidt at blive rykket godt i pungen, mens der spilles pik - og det har f.eks. Liv været hurtig til at lære - tror ligefrem hun nyder at pine mig lidt :-D

Oftest køber jeg derfor en pakke eller tid med den afslutning jeg gerne vil have, så jeg selv kan disponere tiden og få massage og afslutning i den rækkefølge og omfang jeg ønsker - så synes jeg nemlig jeg bedre kan tillade mig at instruere pigen i hvordan det skal gøres. Hvis man kun overlader det til pigen at massere i 25 min - og så tror at man kan få en afslutning efter eget ønske på 5 min. - så er man gået forkert og burde have nøjedes med massagen og sat sig derhjemme bagefter med en saftig pornofilm ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for alle svar, men jeg er bange for at jeg fik udtrykt mig så uklart, at denne tråd er løbet af sporet.

Jeg kan godt finde ud af at give instruktioner, men jeg foretrækker da at blive positivt overrasket.

Hvis jeg skal give instruktioner, så forudsætter det en vis lydhørhed og gerne en hel del talent.

Jeg er vist nødt til at starte en ny tråd op, for at slippe for flere generelle råd – tak for dem – men det, som jeg er ude efter, er

Konkrete anbefalinger af konkrete thaikvinder, som efter anbefalerens mening tydeligvis er bedre til handjobs end gennemsnittet.

Redigeret af arkibal

Del dette indlæg


Link til indlæg
arkibal skrev, 1 time siden:

Konkrete anbefalinger af konkrete thaikvinder, som efter anbefalerens mening tydeligvis er bedre til handjobs end gennemsnittet.

Jo, dem har vi da også mødt, men når de ikke længere arbejder det samme sted og ikke er til at finde - nytter det ligesom ikke med en anbefaling :roll:

Del dette indlæg


Link til indlæg

kan ikke udtale mig om hvad gennemsnitlig er, men har fået en på alle måder dybt tilfredsstilende HJ af Jin (ejeren) hos Siam Thaimassage i Nørresundby.  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...