Hop til indhold

Recommended Posts

Vil lige dele et par oplevelser fra denne uge. Har fået så mange gode erfaringer fra denne side gennem tiden :)

Den Ungarnske hule i Rødovre byder i disse dage på hele 3 piger, som man godt kan have lidt svært ved at vælge imellem :) Jeg hoppede ud i Barbie
http://www.mansiongirls-cph.com/pige.php?id=230
Tilkøbte mig en ½ time for 1000. Ned i kælderen og desværre ind i det mindste af rummene. En lidt halvdød madas synes jeg. Men det var jo ikke det vigtigste, så efter et hurtigt bad tilbage i sengen, hvor hun udpakkede sig selv. Nøøj en fin pige kunne man kun tænke. Alderen passer fint med de 21 år og billederne er retvisende. Men jeg er jo i virkeligheden ikke så meget til de plastic-piger og her var der vist både foran og bagved :-) Men flot så det ud og det skulle da også prøvekøres. Desværre var det ikke kun kroppen der var lidt uægte. Også hendes attitude var uægte, med pornostøn fra første sekund. Heller Ikke ret berøringsvillig og kendte alle de billige kneb. Så en ung rutineret sexmaskine fik man her... Jeg kunne ikke/ville ikke trække pinen ud, så gjorde mig hurtig færdig. Hun var heldigvis ret stram. Tiden var jo ikke i nærheden af at være gået, så blev tilbudt et bad mere og denne gang med hende. Hun tøede lidt op og snakkede udmærket engelsk.
Mødte Regina på vejen ud af badet... tror jeg burde have valgt hende, med et sødt lidt forlegent smil. En Petite sag kunne jeg se. Ved ikke om jeg når at afprøve hende i denne omgang :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som jag skrev i min anmeldelse av Regina och Barbie, det är sällan riktigt unga piger levererar top service. Oftast brukar piger behöva vara ca 25 och uppåt. There are always exceptions, men efter lång erfarenhet känns det som en regel med vissa exceptions. Ibland får en opti vara gott nog....

hälsningar A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lig dertil at 1 time på dette sted er 1.800 uden super (+500), hvor det ellers har kostet 1.200 for en time med disse to piger (inkl super), da de var har tidligere på året.

Så kan jeg sådan set ikke forstå  hvorfor man skal bruge det?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Maseroni skrev, for 1 time siden:

Hvad er adressen til Mansion Girls? Står bare at det er i det gamle hus?

hehe .. havde samme problem .. jyllingevej .. kan jeg vel roligt skrive .. resten bliver du nødt til at spørge i chat eller ringe ... jeg fandt ud af at de ikke bruger sms

Del dette indlæg


Link til indlæg
Maseroni skrev, den 8/9/2016 at 17:10:

Hvad er adressen til Mansion Girls? Står bare at det er i det gamle hus?

Hjørnet af Jyllingevej og Engdiget. - Ikke langt fra krydset Jyllingevej og Rødovrevej. - Plankeværket udenfor huset er karakteristisk for et sted, der gerne vil yde gæsterne beskyttelse mod andres nysgerrige blikke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...