Hop til indhold
Faunus

Maggi aka Olivia aka mange andre name

Recommended Posts

Maggi aka Olivia aka mange andre name. Hun er primært I Aarhus, men har også i Kbh og nu i Aalborg.

 

Profil på annoncelight.dk og escort-side.dk

 

Jeg har haft 5-6 gode oplevelser, og 2 katastrofale. Det er min opfattelse at vores kemi er ok.

 

Jeg har besøgt pigen 8 gange. 3 gange har hun været for øm til sex.

 

Første gang beholdt hun var for øm, kom jeg slet ikke ind i fissen. Jeg havde købt een time, og der var gået max 5 min af tiden. Jeg udviste forståelse og bad om en del af mine penge retur. Hun afviste kategorisk og ringede til hendes bagmand.

Hun tilbød i erstatning megafrench, hvilket jo ikke er en time som jeg bestilte. Jeg havde altså valget mellem ingen ting eller megafrench. Jeg valgte det sidste.

 

Anden gang hun var for øm, gav hun mig alle pengene tilbage. Klasse:)

 

Sidst jeg besøgte hende havde hun været øm i ugen på til. Jeg spurgte derfor udtrykkeligt om hun klar. Det var hun. Jeg spurgte til om vi skulle nøjes med 30 min eller om det skulle være mere. Hun så mig ind i øjnene, og sagde at det ikke var noget problem. Jeg aftalte derfor en time.

Efter 5 min var det hele overstået. Efter 2 min. blowjob stoppede hun. Jeg kunne ikke trænge op i hende. Hun var for øm.

Jeg bad om en del af pengene tilbage. Men som hun sagde, så var vi begyndt, og så var der ikke noget med at får pengene tilbage. 

Hun kunne tilbyde, at hendes veninde udfyldte resten af tiden. 55 min.

 

Jeg gik. Jeg har stor forståelse for, at en pige kan blive øm. Ingen er robotter.

Ligeledes kan hun meget vel tror, at hun ikke længere er øm, og derfor kan booke en time med mig, for så at opleve at hun er øm ved nærkontakt.

 

Men jeg finder det utroligt respektløst, at hun accepter pengene og aftalen, og hun derpå ikke ønsker at returnere så meget som en krone, når når hun 5 minutter i stopper det hele. Hun burde returnere nogle af pengene. Specielt når hun insisterede på at tage en time med mig, frem for kun 30 min.

 

Jeg er en flink og forstående fyr. Derfor kom jeg igen efter hendes første bedrag 

Jeg har fuld respekt for at hun kan være øm, men jeg føler mig bedraget, når hun tilbageholder pengene 2 gang, og tilbyder bj eller hende veninde. Det er sku  ikke det samme som den time jeg har bestilt. Specielt ikke når jeg har gjort mig stor umage de sidste 2 gange på at forhøre mig  om hun er klar.

 

Jeg besøger hende aldrig igen. Man kan ikke stole en skid på hende. Hun har nu snydt mig 2 gange. Har man først sluppet pengene, så er de HENDES UANSET HVAD.

 

Men hendes ord "så er vi startet..." og så er alle pengene hendes uanset hvad der sker derefter.

 

PS! Jeg er af normal eller en anelse større end normalen, men det burde ikke påvirke om hun giver pengene tilbage. Lig dertil at hun jo kender min størrelse i forvejen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...