Hop til indhold

Recommended Posts

Guest Eron

Længe lokket af annoncen gjorde jeg det. Plejer jo oftest at gå efter nogle der allerede er anmeldt, og havde prøvet at eftersøge hende, men uden nogen held. Og så syntes jeg det står lidt sløjt til med anmeldelser for tiden, så er det jo bare med at bidrage, og tage en for holdet (Kan jeg bruge begrebet på den måde, har sku ikke helt forstået, er jeg fat-svag?)

Det er klart hende på billederne og hun er super imødekommende og hun har et højt energiniveau, og fyrer mange jokes af. Hendes engelsk er forståeligt, men det narre nok at hun snakker så hurtigt, vi måtte lige tage den om et par gange.

Altså ret lækker krop, men luften var gået lidt af ballonerne, og ikke noget silikone i til gengæld, men ellers dejlige nok, og hun var meget berøringsvenlig. Super sød og gav først et dejligt dybt blow, men senere lidt mere hurtigt pornoagtigt, hvilket jeg ikke er til, og det skulle jeg selvfølgelig bare have sagt, hun var ret villig. Massere af dejlige våde og dybe og kærlige kys, men hun sagde at det var specielt for mig, fordi jeg ikke skulle kneppe og kys var vigtigt, som jeg havde sagt, men det må vel være standard, og noget hun prøvede at smigre med? Hun tager hjem mandag den 5/9 – skynd jer, men kommer vist så også igen, sagde hun slut september?

Er fristet til at prøve hende sammen med veninden, da det jo kun er 300 mere for en halv time. Hun kysser vist ikke men gir også ØKO-blow som Maya

– og hun havde ikke travlt, meget charmerende.

Redigeret af Eron

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Theone

Hey,

Tak for anmeldelsen. 

Ved du om Sara også er på adressen?

Redigeret af Theone

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...