Hop til indhold
Bobbe

Sharks vs. Treff188

Recommended Posts

Halløjsa

Jeg er så "heldig" at jeg har 5-6 timer til rådighed i Frankfurt om ca. 3 uger. Jeg har tænkt lidt på at besøge enten noget Flattrate eller en af de "berømte" FKK klubber, MEN jeg er total ny inden for dette område, har aldrig besøgt nogen klubber. Jeg har læst samtlige tråde herinde om Sharks, og de er jo overvejende positive, men risikere man at blive snydt af pigerne som den rookie jeg nu er? Hvad skal man vælge? Som jeg kan forstå er de flotteste piger på Sharks, hvilket jo trækker op, men jeg går efter den "gode" oplevelse hvor pigerne er søde og mest muligt nede på jorden, og hvor chancen for at blive taget ved næsen er mindst. Indput modtages med kyshånd, der kommer selvfølgelig en anmeldelse til gengæld :o)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bobbe skrev, for 1 time siden:

Slet ikke nogen der kan byde ind med et par guldkorn til en rookie?

Nu har du jo åbenbart kun læst tråde om FKK-Sharks - og det er vel hovedsagelig Nille, der har skrevet dem :roll:

Vil anbefale dig at læse tråde om andre FKKer og af andre anmeldere, som ikke er så erfarne - så vil du kunne læse noget udførligt om, hvordan man som rookie får en god oplevelse.

Personligt, når jeg besøger en FKK-club, vælger jeg i starten ofte en mere moden, men rigitg flot pige, der virkelig har gjort noget ud af sig selv, men uden at det er for pornoagtigt med store kunstpatter - mere en der ligner en million og som man normalt aldrig ville kunne få hold på. Men ellers er det en god ide at gå uden om pigerne, der står lige i indgangen eller sidder ved baren. Sæt dig derimod et strategisk sted, hvor du kan se pigerne spankulere forbi og betragte, hvordan de bevæger sig og se om deres kropsbygning mm. tiltaler dig - og se også om nogen af pigerne kikker på dig, få evt. lidt at spise og giv dig god tid, inden du vælger den rigtige, som du tænder på den dag - og vær ikke bange for at gå hen til en attraktiv pige og snak lidt med hende først og få hende til at sætte dig nærmere ind i reglerne - giver også pigen lidt pondus at du vælger netop hende mellem mange andre - og så, når du ikke har mere end 5 - 6 timer til rådighed - tag gerne en hel time og bestil gerne lidt ekstra, så pigen ved at du ikke er en nærrigrøv - men heller ikke så meget ekstra at du alligevel ikke kan overkomme eller nå det på en time. Mht. drikkepenge, så er det helt op til dig, men har pigen givet en extraordinær service og I har haft en god dialog - er 5 - 10 euro i drikkepenge en god påskønnelse.

NB. som rookie ville jeg måske ikke gå efter den største klub i området, men mere efter den nærmeste, så du fik mere tid til rådighed - der skal såmænd nok være flere piger til stede, end du kan overkomme - men det er jo smag og behag ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for et meget fint svar Jernsvinet. Har du andre steder i tankerne som kun være bedre at besøge end Sharks? Grunden til jeg nævner Sharks og Treff 188 er fordi jeg skal sydover mod Nurnberg og Sharks har jo fået gode anmeldelser herinde. Jeg er meget modtagelig for forslag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bobbe skrev, den 7/9/2016 at 13:44:

Har du andre steder i tankerne som kun være bedre at besøge end Sharks?

Nej, jeg er ikke så bekendt i det område, men du kan søge her:

http://www.lusthaus.cc/fkk/

og læse div. beretninger - men i de fleste FKK-klubber får man en rimelig og fair behandling

Evt. kunne du jo også søge på flattrate/pauschal-klubber - men her skal man netop undersøge tingene mere på forhånd, for ikke at komme til at kede sig eller få dårlig sex - især, hvis man er tilbageholdene og uerfaren, kan det være en udfordring - her er stemningen i en FKK-club mere intim og pigernes serviceniveau mere ensartet fra club til club.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Takker for tippet. Tror det bliver sharks med ovenstående in mente, så må vi se. Der er også et par flattrates bl.a. treff188, men som jeg forstår det er pigerne pænere på FKK klubberne, og jeg kan ikke finde ret meget om Træffe188. God weekend.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...