Hop til indhold

Recommended Posts

Hej

Jeg har læst med her længe, og nu må jeg heller komme igang med mine bidrag.
Der er jo altid risiko for at blive kaldt fake, når man poster et af sine første indlæg, så jeg kan starte med at sige at jeg har være "med" mange år. Min debut var på Borups Alle "på hjørnet", og siden har jeg været et utal af steder. Mange søde piger er kommet til og stoppet igen undervejs. Denne gang vil jeg skrive om mit seneste besøg, som var min 2. gang hos Juliana.
https://escortguide.dk/P/dejlig-brasilian-massage-hos-juliana-28657.html 

Hun er super sød, selvom kommunikationen er svær, da hun kun taler ganske lidt engelsk. Hun holder til på Damhus Boulevard, og deler vist adresse med en anden pige (Hende har jeg ikke mødt). Juliana har dejlige former, men er man til tynde piger, er hun ikke den rette. Til gengæld er hendes krop ægte og hun har et skønt smil, og dejlige buttede former uden af være tyk. Jeg fik en lækker massage og da jeg vendte mig om, fulgte der en fantastisk afslutning med både hånd og mund. Lad mig sige at hun giver et blowjob som strøg direkte ind på min all time top 10 liste. God øjenkontakt og ikke noget hastværk, og med en god dybde. Kuglerne fik ogsp en tur.
Jeg regner bestemt med at komme igen et par gange inden hun rejser hjem igen (vist nok i oktober).
Det eneste minus er stedets beliggenhed. Man venter ude på gaden indtil hun kommer ned og lukker op, og der er man lidt i spotlight :-) Jeg tænker i hvert tilfælde at dem der bor i området, godt ved hvad der foregår. Jeg kan derfor anbefale at man ringer og melder sin ankomst 50 meter før man er der og går langsomt de sidste meter, til man kan se døren blive åbnet. Det virkede for mig ved mit andet besøg :-)

God fornøjelse.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...