Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/sexy-liza-real-picture--29818.html

Besøgt Sexy Liza der vidst har været ude af landet i noget tid, men nu er tilbage.

Sendte en sms med ønsket tidspunkt og ydelse. Fik straks en venligs sms tilbage med bekræftelse og adresse. Det gik som smurt.

Kørte ud til adressen, og sms'ede at jeg var ankommet. Fik straks svar tilbage at hun var på vej. Der gik nok lige 1-2 minutter inden jeg så hende stå i en port 2-3 meter fra mig. Man skal åbenbart igennem et gårdmiljø. Nu er jeg komplet ligeglad med om folk ser mig, men for andre kan det godt være en 'udfordring' at gå 25-30 meter gennem et gårdmiljø med andre personer i det, og med den her pige gående foran dig, kun iført badekåbe. Faktisk var der en der skulle ind i sammen opgang som os, som fulgte efter os hele vejen. Vildt diskret var det ikke.

 

Lidt om Liza - hun er blevet anmeldt flere gange, så brug søgefunktionen til yderligere info, men det her er mit personlig indtryk:

- hun er sindsygt lækker - flot ansigt, ca. 155 cm høj og 42 kg er mine gæt - er man til lave, pette piger som jeg er, så er hendes udsende i min optik 10/10

- flere har beskrevet hende som 'moody' og uengageret - jeg er måske ikke helt enig, men kan sagtens se hvor kritikken kommer fra - hun er IKKE en humørbombe, lad os bare være enige om det

- hendes engelsk er meget begrænset (eller også lader hun bare som om - jeg overvejede i hvert fald om hun lod det være lidt dårligere end det rent faktisk var, så der ikke var så meget snak)

Selve 'bollerummet' bestod mest bare af en seng. Jeg fik dog lov at låne badeværelse som var helt fantastisk småt og med gulvet fyldt med vand.

Inde i sengen blev der gået meget direkte til sagerne. Lidt håndarbejde for at få kalorius op, på med kondom, og så lidt blow få at gøre rigtig stiv. Det gik der lidt tid med, hvorefter jeg forsøgt at spørge hende om hun kunne ride mig. Det skabte noget forvirring indtil hun pludselig forstod og udbrød:"ahh.. sex?!"  ja for pokker :D

Igang kom vi og hun prøvede ihærdigt at få mig til at komme, og tro hun red mig i 10-12 minutter inden hun blev træt og gav op. Så lidt hånd, så lidt blow igen (efter min opfordring - ellers ror jeg bare hun havde kørt tiden ud med hånden), og til sidste afsluttede jeg selv med hånden (jeg er ofte nødt til selv at afslutte for at kunne komme).

Jeg forventer ikke det store sus, men alligevel synes jeg det virkede som om hun forsøgte at komme nemmest muligt om ved det her. Det gør jeg også selv på mit arbejde, men endnu vigtigere er det for mig at kunden føler der er fuld valuta for pengene, og det følte jeg måske ikke at der var. Omvendt kostede hun også kun 700 kr. for en ½ time, og hun ER top lækker.611792_large.jpg

Redigeret af MidnightCowboy
tilføjede 'er' da jeg ellers stod til selv at være en petite pige

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun må efterhånden tage prisen som den flest anmeldere har samme oplevelse af ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun lå og gloede tv da jeg besøgte hende. Gjorde alt for at kun spidsen af kalorius kunne komme inden for. Hendes krop er drønlækker. Men den uengagerende behandling man får hos hende gør at jeg aldrig kommer igen. En skam at ikke bare kan få lov at "gennemkneppe" hende :-(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der nogen som har besøgt både Liza her og Alice (slank og pæn ung øst pige som giver ligegyldig kold maskin sex, tidligere i Rødovre, senere Østerbro, hende som altid brokker sig højlydt over alle de kritiske anmeldelser af hende)?

Ville bare høre hvordan Liza er sammenlignet med Alice. Er Liza på niveau med Alice, eller bedre?

Redigeret af Dane

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...