Hop til indhold
Peter69

Helsinki hjælp :-)

Recommended Posts

Hejsa

 

Bliver sendt 2 dage til helsinki af arbejdet og ved kun hvad jeg skal bruge den ene formiddag på, er der muligheder for kvindeligt selskab i finland ? og hvad er priserne ? tak

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Peter69

Beklager ikke at komme så ofte i Helsinki som tidligere, så mine oplysninger er ca halvt år gamle, men til gengæld gennemprøvede

Striptease uden "take away"
Ved at google "helsinki striptease" kommer der en del hits. De fleste er rene strip steder hvor det vildest opnåelige er lapdance, til gengæld for de manglende købepiger er priserne høje grænsende til optrækkeri. Et exempel på disse er Gentlemen Club, men jeg mistænker at flere af de nye steder har samme politik - nul tilbud om sex.

Striptease med "take away"
http://alcatraz.fi/  Strip sted med udmærkede dansere og oftest en god del søde piger, i alle aldre og størrelser der mod kontant betalig gerne holder dig med selskab på dit hotelværelse formedelst €150 til 200 + "garderobe gebyr" pigen skal betale ved udgangen når hun forlader stedet i selskab med en kunde. Jeg husker ikke hvad entre billetten koster, men ca €10-15. For dette beløb kan du gå og komme tilbage så mange gange du vil i løbet af aftenen/natten.

Natclub med "take away"
http://clubsoho.fi/  Minder meget om Alcatraz, er blot uden striptease. Udvalget af piger er ofte større end Alcatraz. Priser er også ens på de to steder.

Massage steder - også åbne om dagen
http://lulu.fi/ Jeg linker kun til et af mange massage steder med udvidet service der ligger på Vaasankatu og omliggende gader. Det er de mere snuskede steder og om der udbydes egentlig sex ved jeg ikke, jeg har kun fået massage og hånd - nåh ja, en enkelt gang megafransk, men der var vist ud over det sædvanlige.
En lidt anderledes ting er at massagepigerne ifører sig gummihandsker førend massage og håndjob går igang. Det gør ikke just behandlingen mere intim.

Det er hvad jeg kan byde ind med, håber at blive behørigt opdateret når du vender tilbage fra Helsinki

Mvh
Balshoi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...