Hop til indhold

Recommended Posts

Nyt Crew i den lille kælder i Smallegade. Tog en forsigtig prøvetur med massage og HJ. Na Na er sød og snakkesalig. Noget kraftig af en thaipige at være. Hun lægger god kraft i massagen, og er meget alsidig (tryk med hel hånd/arm, grundig gennemgang af de mest udsatte områder med fingrene og stræk af leddene). Samtidig er man fra første minut ikke i tvivl om at der vanker ekstraydelser. Klart rimelige priser, så næste gang skal jeg ha fuld pakke!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stedet er dog på ingen måde diskret hvis man kommer mens restaurant på anden side af vejen er åben hvilket man kan se i streetview. Hvis man som mig er single betyder det jo ikke noget :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er det tidligere "Asian Star".  Meget små lokaler og dengang manglende udluftning og ikke rene håndklæder.

Er stedet blevet bedre?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Default, lokalerne er stadig meget små. Synes ikk der var problem med luften, men jeg var i det "fine" værelse med vindue til gården. Kan sagtens forestille mig at de to små kabiner med skillevægge af vinyl kan være lidt indelukkede!

Del dette indlæg


Link til indlæg

I Smallegade 39, dengang stedet hed Asian Star, var der en massøse der hed Nana.  Hun talte meget blødt og udtalte nærmest sit navn som NarHNarh. Midaldrende, buttet, med nydelige velformere bryster, hjulpet nænsomt på vej. Hun flyttede med da Asian Star flyttede til Smallegade 20.   Er det mon den samme, der er tilbage?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Livsnyder: der er to, Tá-Tá og Num-Num. Har lige haft en time med Tá-Tá. Hun er altså lækker. Billede 1 og 2 på escortguide. Kommer fint ned i alle infiltrationerne og er fuldstændig hæmningsløs i sine erotiske tilnærmelser. Fik hende som overraskelse, da jeg egentlig var i gang med Na-Na. Derfor kun HJ. Næste gang skal jeg have FP!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvordan kan du vide, at dette er Tá-Tá?:

625608_large.jpg

- eller har de jongleret rundt med billederne?

Og hvis det er Tá-Tá - hvem er dette så?:

626939_large.jpg

- appetitligt ser det jo ud... Eller sagt på en anden måde amigos: Gid I ville uploade billeder i anmeldelserne ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det sidste billede i Knadperlens indlæg er Ta-Ta. Jeg er ikke sikker på det første billede med blå kjole. Hun har en rimelig okay krop og giver en fantastisk hård massage hvis man er til det - det er jeg :-) 

Ta Ta er der desværre kun en gang i mellem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak - kan fortælle at Ta Ta ikke har der idag lørdag - så de gik glip af en kunde - til gengæld prøvede jeg andet lækkert thai-kød... Søg på 'Amagerbrogade' senere...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...