Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte sophie i går til et lille hurtigt knald for 300 kr. Til den pris kan man ikke forvente alverden skuespil og medlevenhed fra pigen, og det fik jeg da heller ikke.

Men fin adgang til hendes krop som byder på store bryster, som i sig selv er godt, men desværre også til en pige der har taget en del på siden billederne er blevet taget. 

Jeg ved hun læser med herinde, og jeg syntes hun skylder kunderne at supplere med lidt nyere og retvisende billeder. På den måde vil hun få kunder som tænder lige på den kropsbygning, og ikke som mig som egentlig ikke tændte på hende, men fordi hun var sød nok, og jeg havde bestilt tid, syntes jeg ikke jeg vil gå igen,  selvom hun altså er væsentligt større end på billederne. 

Til gengæld var der 2 andre piger på adressen, Lora og en blondine som jeg ikke ved hvad hedder. De var begge slanke, men altså ikke store bryster. Så stedet har det hele til meget rimelige priser.

https://escortguide.dk/P/sophie-greek-babe--29662.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har tidligere prøvet Sophie, og ja, det er rigtigt, at hun nok har taget en 5-7 kilo på og er blevet ca. 5 år ældre end på billederne. MEN hun er efter min mening stadig en pæn pige, men ja en smule buttet med runde former. Hendes fotos er ret photoshoppede, så ja, det kunne da være fint med lidt nye, normale skud. Jeg tror virkelig ikke det ville koste kunder, for hun er stadigvæk tiltrækkende. Og hun er en sød, nærværende pige, der ikke spiller skuespil, men giver fin og venlig service. Jeg tror ikke, det fås meget bedre. 

Jeg så ikke noget til Lorna, da jeg var der. Jeg har altid syntes, at Lornas fotos så virkelig fake ud. Kan du bekræfte, at de er ægte og vellignende?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest James bond 007

Lora er meget lækker og liderlig det er en fornøjelse at kneppe hende lækker røv

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...