Hop til indhold
Guest Eron

Dya igen igen

Recommended Posts

Guest Eron

Det er nok 10 gang jeg besøger Dya. Hun er en af de få udenlanske piger der bor i Danmark. Hun har en moderne lejlighed ved teglholmen (sydhavnen), med et super lækkert bad, hvor man ret anonymt kan komme ind. Jeg er mest til Øko-blow og Kys – og hun giver et super langt øko-blow, med både ok dybde og variation. Må gerne holde hende om hovedet og lave lidt blidt mund-knep – skønt, passer selvfølgelig på hende. I dag bad jeg om lidt mere tunge i kyssene, og Mmmmm der kom mange dejlige tungekys. Jeg betaler 1000 for en time, hvor jeg så ikke knepper, men det må prøves en dag. Hun er ikke pornoagtig, men meget sig selv, og hvis man er til det snakker hun gerne efterfølgende(eller før) og er super til engelsk og lærer vist dansk. Kommer jeg igen? som altid, når jeg har brug for et sikkert langt øko blow. Og så har hun nogle dejlige bryster c-d – ikke helt slim, men lige min stil. Billederne er ægte.

DYA

Redigeret af Eron

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eron
MrKK skrev, for 4 minutter siden:

Hvor høj er hun? :-)

Hvad betyder den smiley? Tror hun er 162, tar tommestok med næste gang ;-) (det betyder, at det gør jeg nok ikke, men målebånd)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er mest til lave piger.. Det vil sige under 1.70.. Når nu jeg kan spørger og spare en tusse hvis pigen er 1.80.. hmm skal den betyde noget særligt? :-D Men tak for svar..

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lubovnik
MrKK skrev, for 5 timer siden:

Hvor høj er hun? :-)

Jeg vil skyde hende til at være 169. Jeg husker at jeg blev forbavset over at hun var lidt højere end jeg havde troet. Hvilket jeg godt kunne lide.

Men høj eller ej, så må du ikke snyde dig selv for at møde hende. Hun er virkelig en ener.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eron

Jeg var så forbi idag og havde målebånd med - 169 er ret godt skudt - 170 er hun - ret sjovt at måle hende ;-) Altså og for fanden, lå og tænkte, at det bliver svært at finde en så dejlig kæreste der giver 40 min blowjob, og med rigtig god dybde specielt i starten da jeg stod op. Jeg er ikke så stor, længe siden jeg har målt ( men nu har jeg jo målebånd) men vel ca 12-14cm på en god dag;.) I dag tog hun fat om mine baller og pressede mig ind i mod sig, det var fandme frækt.

Nå, men hvilken kæreste, måske har jeg bare ikke været SÅ heldig, helliger sig ens pik i 40 min for lige en gang imellem at komme op og give nogle super dejlige tungekys og spille den af samtidig, for at glide tilbage igen. Prøver at holde den ca 35-40 min før jeg kommer (ikke i munden) og badet tager også lige 5-7 og så lige lidt tid til enten snak eller massage. Altså, det er fedt at det er de her nye boliger ved teglholmen, og man kan stå og få et økoblowjob, mens man kigger ud gennem mælkehvide halvgennemsigtige gardiner på det blinkende vand og en lækker speedbåd - mmmm - og super super bad. helt klart top 3

Redigeret af Eron

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...