Hop til indhold

Recommended Posts

Blev budt indenfor af af en lidt stor pige, som viste sig at være en mand, tror jeg. Hun tilbød massage og blow for kr. 1.000.... Jeg takkede nej, og gik ud igen, men blev stoppet af den ældre kvinde i butikken. Stop stop, sagde hun, vi har også en pige..... Derfor tror jeg den første var en mand. Men det kan ha været en talefejl, hvor hun vil ha sagt "vi har en pige mere"

nå, men nu til kvinden jeg endte med. Jeg mener hun hed Nikki, en lille nips med store bryster som er hjulpet godt på vej, bløde udenpå men hårde inden i. 

Jeg vil have fuld pakke, og hun tilbød det til 1.300. Vi blev enige om 30 minutter fuld pakke til kr. 800. 

Hun er ret lækker, men med en del tatoveringer, som også ses lidt af billedet. Lidt passivt satte hun sig over mig på alle 4 med hendes ene brystvorte i munden på mig. Ok for mig, selvom hun var lidt passiv. Jeg rørte ved fissen udenpå det bedste jeg har lært, mens jeg suttede løs på hendes bryster, og hun blev sjaskvåd. Dejligt.

Efter et stykke tid lagde jeg hende på ryggen , og villle røre og slikke hende mere, men ingen fingre måtte komme indenbords, og selvom hun virkede tændt, hun var stadig ret våd, holdt hun fast i det. Så kneppede vi, jeg tog hende som jeg lystede, og hun er ikke sart. Da jeg kom virkede hun tændt igen, og efter en lille pause fik jeg en tur mere i hende. Men denne gang kunne jeg ikke. Så hun hoppede af, og satte sig superfrækt, bevidst med stittende numse, og brysterne frem, mens hun smurte pikken ind i olie og gav et formidabelt håndjob. Dereft fik jeg lidt massage, og da det viste sig at hun også var ret god til det, bad jeg hende om hun vil give mig 20 minutters massage ekstra. Vi havde nu rigtig god kemi, og det ville hun gerne, selvfølgelig for ekstra penge. 

Alt i alt en ret god oplevelse, og hvis jeg kan finde pengene, vil jeg besøge hende inden hun tager på ferie til thailand i starten af næste månd. 

Jeg var under skøn behandling i en time ialt, og totalt set endte jeg på kr. 1.000.

men jeg har brug for hjælp fra jer. For billederne forvirrer mig lidt. Ud fra tatoveringerne at dømme, optræder hun kun på eet billede, men jeg syntes bare også hun ligner een af de andre, bare uden tatovering. Selvfølgelig kan nogle af billederne være gamle, men hvad siger I, er hun kun på eet billede, og kan navnet Nikki passe. Det passer jo ikke med hvad de skriver på escortguide...

image.jpeg

Redigeret af Jogge

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jogge skrev, 1 time siden:

Men hvad med tatoveringerne? Så er de nye?

Ja det må de være.

Læg mærke til tatoveringen på højre bryst og tatoveringen på højre skinneben, de går igen på de fleste af billederne, også på det sidste billede som Baltazar nævner.
Hun er tidligere i en anden tråd nævnt som "Nipset", men ikke noget navn. 

-OD

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey Thailovers. Jeg går udfra, at det er Mimi på billede 1 og 2 samt 9 og 10. Er der nogen som har prøvet fuld pakke med hende og god/dårlig oplevelse med eller uden gummi?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man kan få ok massage og rigtig god FP med Mimi, som er en del ældre med stadigvæk meget sexet.

..  og det er altid med gummi, hvilket alle bør være glade for

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...