Hop til indhold
Guest Pops

Kimberly - et brag af et knald

Recommended Posts

Guest Pops

Debut i et nyt univers. Har da spekuleret på at tage drengeårenes nærmest uskyldige fællesonani med andre drenge et skridt videre; men det tog altså godt 40 år, før det blev til noget - og det blev en shemale, der tog min mødom. 

Lad mig starte med at fastslå, at det var forbavsende meget bedre end jeg nogensinde havde forestillet mig - det skal jeg simpelthen have mere af. 

Kimberly er en ualmindelig sød og velskabt kvinde med en god størrelse pik - og hvor kunne den blive stiv. 

Havde købt en time, så der var god tid. Det gav mulighed for et godt og sensuelt forspil. Først da jeg var blevet godt og grundigt liderlig, pillede vi det sidste stykke beklædning af, og Kimberly præsenterede sin dejlige pik i en tilstand, der viste, at forspillet også havde haft sin indvirkning på hende. 

Den var så indbydende, at jeg kunne ikke lade være med at skulle røre og kæle, og da først jeg var kommet igang, endte hendes stive pik hurtigt i min savlende mund - lækkert! Jeg er herefter forfalden til at sutte pik!

Nu lå hun jo sådan set på ryggen, så jeg krøb op over hende og mens jeg kyssede hende, satte jeg mig over hendes stive pik, og lod hende langsomt men sikkert trænge ind i mig. Sikke en følelse. Ikke en af de dildoer, som jeg igennem årene lige har skullet prøve, er kommet bare i nærheden af følelsen ved at mærke en ægte stiv og liderlig pik - hold fast en ridetur.

Jeg skiftevis red hende og lod hende kneppe mig nedefra. Rullede om på ryggen og lod mig gennemkneppe som den liderlige skøge, jeg nu var forvandlet til, imens Kimberly spillede på min pik, der nu var så stiv og hård, at det kun kunne ende med et brag - og det gjorde det så med en kaskade af sperm ud over det hele.

Kimberly kneppede videre indtil hun med en hurtig bevægelse trak sig ud, og affyrede sin ladning i flere tykke og varme stråler henover min brystkasse. 

Wow - siger jeg bare. Det er altså sådan, det føles at blive gennemkneppet. 

https://escortguide.dk/P/-trans-kimberly-sexy-hot-spansk-koebenhavn-nv-16737.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...