Hop til indhold
fred9469

"SEXY LIVIA NEW HOTTIE WITH THE BEST ANAL IN COPENHGEN" - hold jer væk!

Recommended Posts

På baggrund af en god anmeldelse herinde valgte jeg at besøge Livia her til aften, men det skulle jeg komme til at fortryde...

Link:

https://escortguide.dk/P/sexy-livia-new-hottie-with-the-best-anal-in-copenhgen-29760.html

Kort version:

Pigen er fuldstændig ligeglad med sit arbejde, ingen indlevelse og vil bare have dig ud igen så hurtigt som muligt. Tag ikke derhen. 

Lang version:

Det startede som altid godt ud med et hurtig svar på sms, og så afsted til Amager. Hun holder til på et Hotel, et virkelig godt sted, tæt på motorvejen, parkering ude foran, og meget diskret, (som i, at der er ingen der tænker, hvad du er der for :-))

Jeg kom ind i det lille værelse og købte 45 min for 1000 kr, men lige da jeg havde givet pengene kunne jeg godt mærke, at hun alligevel ikke var i et så godt humør. Hun beordrede mig nærmest i bad, og da jeg kom ud havde hun bare lagt sig på sengen, og var klar til at gå i gang. Jeg prøvede at snakke lidt med hende for at muntre hende op, men hun forblev bare mut, og man mærke, at hun ikke gad sit arbejde. Hun ville slet ikke have øjenkontakt, og det var meget svært at kommunikere med hende, hun prøvede ikke engang at forstå mig. Hun rystede bare på hovedet. 

Jeg tænkte på den gode anmeldelse af hende, men kunne slet slet ikke genkende det billede... Fx skriver brugeren Vesten:

"Hun kom hen og satte sig oven på mig, og jeg fik hendes kæmpe patter i hovedet, som hun gerne ville have jeg skulle røre, sutte og slikke."

Det kan jeg bare ikke få til at hænge sammen, for hun lod ikke engang mig røre ved hendes, fordi det gjorde ondt på hendes nipples, sagde hun. Desuden var de ikke så store igen, og i øvrigt dårligt lavet. Så ingen bryster til mig :-( 

Efter vi havde været rundt i et par stillinger, sagde hun at jeg skulle afslutte i doggy style. Og da var der altså kun gået omkring 25 min, inkl ankomst og bad... Jeg hader, når pigerne bare vil have en færdig efter lidt tid. En ting er, at man ikke får den tid, som man har betalt for, men den anden er, at jeg fuldstændig mister lysten til sex, når nogen prøver at snyde mig. Jeg ved ikke, om I har prøvet det, men da hun sagde det der med at jeg skulle afslutte, så blev min pik slap og jeg kunne ikke mere i doggy style. Hun kiggede meget mærkeligt på mig, og prøvede at give mig et handjob, for at få mig til at komme. Men skaden var sket og kalorius ville bare ikke mere... 

Og så blev en i forvejen akavet situationen endnu mere akavet, fordi hun kigger på mig og siger: "it is not working" og jeg kan ikke rigtig sige noget til det, men prøver at sige, at jeg har mistet lysten og gerne vil hjem. Hun spørger, om jeg ikke vil afslutte, men på det tidspunkt vil jeg allerhelst bare væk fra den pinlige situation, og så skynder jeg mig at tage tøj på tage derfra. 

Alt i alt var det er rigtig ærgerligt besøg, og jeg fortryder at jeg tog derover. Alle de gange nogen herinde har anbefalet en glædespige har det været godt, men denne her gang har det så ikke. Jeg må tage mine forbehold næste gang. Jeg ved ikke lige, hvorfor brugeren Vesten fik sådan en god oplevelse, når jeg ikke gjorde, men jeg kan ikke bedømme, om han taler sandt eller ej, jeg kan kun sige, at jeg havde en dårlig aften. 

Konklusion

Af gode ting kan siges, at hun bruger ægte billeder og stedet var virkelig godt, faktisk meget bedre end så mange andre. Men disse ting kan desværre ikke opveje en sur pige, som bare ikke gider at lave det hun laver....

Så er det op til jer, om I vil besøge hende.

Hilsen Fred9469

 

Redigeret af Stabilizer
Hotel navn slettet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg syntes nu at vesten var gennemskuelig, trods hans ihærdige forsøg på at overbevise om det modsatte, men tak fordi du tog en for holdet, Vesten burde betale dine udgifter og kompensere for din dårlige oplevelse..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...