Hop til indhold
Den Lange

Sophia, Odensebeauties

Recommended Posts

Jeg havde gået hele ugen og luret på annoncen med Sophia og Charlie og da de i dag skrev det var sidste dag, besluttede jeg mig for et besøg hos Sophia. De har været i Herning for en måned siden og anmeldelserne sagde at Sophia skulle være et besøg værd.

http://www.escort5.dk/profil-13305-LAST+DAY+ODENSE++53460745.html

Kontakten foregik på SMS nogenlunde ubesværet, men dog ind imellem med lange svartider. Adressen er et nyt sted i Odense C, ca. 500 m fra det nu lukkede sted på Ærenprisvej. Indgangen er heldigvis nogenlunde diskret, og man kan gå direkte ind ad døren uden at skulle vente udenfor. Stedet er af nogenlunde "polsk" standard, det vil sige med stor risiko for at løbe ind i en anden kunde, hvilket jeg også gjorde.

Sophia ser ud som på billederne, dog ikke helt så stylet, og jeg vil gætte på at hendes alder er sidst i tyverne. Hendes udseende er der ikke noget at udsætte på. Hun er meget solbrændt, bortset fra nogle lyse pletter på huden på grund for meget sol. Jeg blev tilbudt et bad, men takkede nej da jeg lige havde badet hjemmefra. Jeg bestilte 45 min. med 2 udløsninger til 1000 kr. da hun jo så lækker nok ud.

Sophia gik straks i gang med superfransk, som ikke var det bedste jeg har prøvet. Der blev kun slikket på toppen og brugt en del hånd undervejs, så indsatsen var kun til 4 ud af 10.

Jeg blev hurtigt utålmodig efter noget mere, så Sophia lagde an til en doggy (efter montering af kondom), hvilket fungerede rigtig godt og jeg kom efter nogle få minutter, da hun er rimelig stram. Vi lå så og kælede i en 5-10 min. inden hun spurgte om jeg var klar til en ny omgang. Der blev ikke tilbudt fransk i 2. omgang, men hun gjorde mig klar med hånden, og vi startede i en missionær. Derefter igen en doggy indtil jeg udmattet og svedende måtte overgive mig.

Vi lå igen og snakkede og kælede lidt, hun fortæller ikke så meget, men svarede dog på mine spørgsmål. Pigerne er startet i Herning i sidste måned, men har dog arbejdet før i andre lande. Jeg spurgte om jeg måtte slikke hende, hvilket jeg gerne måtte, men det affødte ikke den store reaktion. Hun gav ikke så meget plads mellem benene, så det var svært at komme til.

Alt i alt en oplevelse lidt over gennemsnittet, mest på grund af hendes udseende. Jeg kunne nok finde på at komme igen til et kortere besøg en anden gang

Del dette indlæg


Link til indlæg
Max5000 skrev, for 18 minutter siden:

En skal hun tager afsted igen, havde håbet på at nå et besøg.
Hun ser jo vildt godt ud på sine billeder.

Tak for anmeldelsen. :)

Hun kan jo stadig træffes i aften, samt først på dagen i morgen, så helt umuligt er det ikke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...