Hop til indhold
Kausten

Anmeldelser af Sugarbabes

Recommended Posts

Hejsa.

Jeg har tænkt på dette længe...

Hvorfor er det tilladt at anmelde og eftersøge Sugarbabes fra Sugardaters.dk her på EG?

På Sugardaters.dk stor der jo "BEMÆRK! Det er ikke tilladt at bruge SugarDaters® til billedsalg, Escort- eller tilsvarende virksomhed! Det er ikke sugardating at sælge nøgenbilleder, og det er ikke sugardating at sælge sex for penge!" Anmeldelser og eftersøgninger på EG er jo om Sexuelle oplevelser, mod betaling.. Og det er jo ikke tilladt at sælge sex på Sugardaters.dk

Desuden er Sugardaters.dk jo en "lukket" side hvor man, hvis man er en mand(sugardaddy), skal betale for at kunne se diverse profiler osv.

Så hvad har anmeldelser og eftersøgninger af sugarbabes fra den side at gøre på en side som EG?.

Var ikke så meget men som en kritik, men mere bare et spørgsmål. Ikke ligefrem et af livets store spørgsmål, men stadig et spørgsmål :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Altså, lige meget hvad Sugardaters.dk (SD) hævder, opfordrer de til samvær (sexuelt eller ej) mod belønning/ betaling.

De vil ikke have at siden udvikler sig til annoncelight ver. 1.1, og det er da fuldt forståeligt. Derfor er annoncering forbudt.

En del af charmen ved SD er at damerne vælger de herrer de finder mest sympatiske, og omvendt. Man er i dialog over en chatfunktion og udveksler diverse oplysninger og har måske ligefrem en dialog om alt muligt, som ikke er relateret til selve det at date.

MEN; der er stadig, i sidste ende, tale om noget for noget, og så er det, OK at dele sine oplevelser med andre, også med henvisning til en konkret profil.

Bare min mening!

:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja jeg ved godt at de jo opfordrer pigerne til det.. og endda de helt unge piger..

Skrev egentlig at siden "officielt" forbød salg af sex.. Men fik en fejl på EG så måtte skrive indlæg igen, og fik ikke lige det skrevet med.

Men jeg kan nu stadig ikke helt se hvad anmeldelser af sugarbabes på en "lukket" sugardater side har at gøre på en side som EG.

Der var engang noget med at vi ikke måtte skrive om noget som foregik på en anden "lukket" side.. kan ikke helt huske hvilken side det var.. Det var bla. derfor jeg undrede mig over at anmeldelser af sugarbabes på sugardaters.dk er tilladt her.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...