Hop til indhold
Østjyden333

TULLEFISSEN

Recommended Posts

Guest chris 60

Aldrig stødt på hendes annonce. Og vær varsom med AL! Der er gode piger der både danske og udenlandske, men rigtigt mange fakes osse! :-( Og hold dig langt fra dem, der vil have een eller anden form for forudbetaling - der bli'r du som regel røvrendt! Penge afsted, og så kan hun "pludselig" ikke træffes! Dem med kun en mailadresse, hører du sjældent fra, er min erfaring. Hvad de så annoncerer for overstiger min fatteevne. :-( 

Danske piger er i min optik og erfaring de mest troværdige og gode at være sammen med, selvom det er betalngssex. Jeg har ofte svævet på en lille lyserød sky efter at have besøgt eller have haft besøg af en dansk pige! Du kan osse være heldig med de udenlandske, men det er lidt af en jungle, hvor du ofte køber "katten i sækken" med fake billeder og maskinsex, når de muligvis dukker op og slet ikke ligner billederne.

Jeg har anmeldt nogle stykker herinde tidligere, lige som andre osse har gjort - det er ikke nogen dårlig rettesnor! ;-) 

Hvis du er til unge/yngre søde, imødekommende, engagerede udenlandske piger, så er escort-guide hvor der annonceres med tegnet <3 et godt sted! Det er et bureau, hvor pigerne kun kører ud og kun en time eller mere, men til MEGET fornuftige priser! Og kørsel er ALTID incl. Chaufføren ser du ikke skyggen af - pigerne modtager selv pengene efter i har snakket lidt. De fleste taler fint engelsk, men det kan du få oplyst, når du ringer til den - danske - telefondame, som i øvrigt er rigtigt sød! ;-)  Har engang snakket med hende i 3-tre! kvarter, fordi der var gået lidt ferie i butikken. Men jeg endte da med at få besøg, som ikke skuffede! :-) Nej, ikke af telefondamen. Hun er godt afsat, fortalte hun bl.a.. Jo, jeg flirtede lidt med hende, men det var som sagt ikke en mulighed! :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...