Hop til indhold
J@n38

Annoncelight

Recommended Posts

Det er superfint, at I gør noget ved dem der snyder, men hvad med os der IKKE snyder? Jeg sælger billeder, trusser og telefonsex, der overføres med mobilepay, hvorefter kunden får sin ydelse. Sommetider har jeg en annonce i kun med de ting, andre gange står det i min alm annonce som en bibemærkning. Vil mine annoncer fremover blive slettet?

Del dette indlæg


Link til indlæg

men er det reelt over 75 % der er fake/hustler interesserede, jamen så er jeg faktisk enig i beslutningen. Og ja - Nemt at sige naturligvis, når det ikke rammer min egen forretning - men det er det eneste ansvarlige tiltag fra ann.lights side. På sigt er det jo dårlig forretning for annoncelight, at kunderne bliver taget ved næsen i det omfang som adm. har udlagt. Og jeg kan kun støtte op om at virksomheder tager et medansvar når de lever af at  formidle kontakt.

De er jo godt selv klar over at nogle hæderlige og reelle piger bliver ramt, så måske de er åbne for forslag.

  • Verificering af identitet evt? (kun til  annoncelight naturligvis), for at kunne blive godkendt, hvis du selv ville være komfortabel med det. ?
  • tilladelse til at linke videre til hjemmeside, hvor disse detaljer står.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...