Hop til indhold
Kom frisk

Gode steder nær Aalborg ??

Recommended Posts

Hej 

jeg er på udkig efter om der er nogle gode kvinder i nærheden af Ålborg i har som et sted eller en kvinde som giver en rigtig god service og har god tid og en rigtig frækkert ?? 

Kom bare an og skyd løs hvis i har nogle man burde besøge ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Token

http://side6.dk/resultatside/?q=aalborg Link til Hotte Loren. Billederne er ægte, - ja hun er faktisk smukkere i virkeligheden. Er superslank og sutter som en drøm. Fissen er blyantstram og udsigten til den lille røv gjorde at jeg kom meget hurtigt. Eneste minus er hun vistnok rejser hjem en af de nærmeste dage.

http://side6.dk/resultatside/?q=gentlemensclub45 Link til Simone. Jeg besøgte hende for et par år siden og jeg var knap nok inden for døren før hun havde min pik i munden, - og det var ikke dårligt det hun kunne med den tunge og de læber!! Brysterne er ægte og jeg tog hende i flere stillinger i hendes stramme fisse, og hun nød det.....et rigtigt godt knald.Billede nummer 4,5 og 7 er af hende som hun ser ud i dag. De andre kunne godt være hende men af ældre dato.

https://annoncelight.dk/showad/197674 Link til Miss X. Sød dansk pige med Ålborgs dejligste pigekrop. Bor superdiskret med gode p-muligheder. Brysterne er hjulpet lidt på vej. Har selv haft fornøjelsen at krølle lagner sammen med hende fornylig. Et godt knald til hver en tid.

http://haderuppigerne.dk/sandra-sommer/ Link til Sandra Sommer. Min absolut topdollarpige. Supersød,dejlig krop, - knepper som en drøm og .....ja, en gudinde. Linket er til Haderuppigerne, men hun er normalt i Ålborg mandag i lige uger, så kan du holde dig så længe er hun VIRKELIG værd at vente på. Normalt annoncerer hun på Sexpiger.dk og jeg har tidligere på ugen set at hun også kommer til Ålborg førstkommende søndag, og så er jeg bange for at der bliver gjort et indhug på kontoen og giver mig selv en ordentlig svingtur med denne frække tøs!!

Håber du kan bruge det, - og jeg glæder mig til at høre hvem du dypper vandrotten i!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Takker for alle de muligheder :) 

ja så skal man jo bare vælge det kan gå hen og blive lidt svært ;) ellers må man jo bare kører videre og prøve den næste :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil også lige nævne cookie og Lotte ;)

http://annoncelight.dk/showad/201024

Cookie kan helt sikkert konkurrere om bedste krop prisen, og hun er vildt indlevende og sød, for ikke at sige fandens fræk også :)

Lotte på 24 er endnu en vanvittig lækker pige, med god service og rigtig god indlevelse, men hun annoncerer ikke så tit, så hende skal man holde lidt øje med.mskal man faktisk med dem begge, men de er dét værd :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...