Hop til indhold
HGW

Gertrud Marie og Erpog - useriøse

Recommended Posts

Gertrud Marie:

https://sugardaters.dk/show?alias=Gertrud+Marie

i mine øjne en køn pige, men da dagen kom hvor vi skulle mødes, ville hun pludselig havde næsten det dobbelt. Hun havde ombestemt sig og mente hun var mere værd. Bevares, det kan sagtens være hun er pengene værd, men jeg står lidt af, når hun pludselig kræver så markant mere.

 

Erpog (kinesisk pige), kan ikke linke for jeg er blokeret. Et hav af gange fik vi en aftale og tidspunkt på plads. Hver gang vi nåede til: Hvad er adressen? Så var hun væk.

Senest aftalte vi at mødes kl. 16. Da jeg igen igen igen rykkede for adressen, så skrev hun kl. 15 at hun ikke kunne kl. 16 alligevel, for hun skulle FaceTime med sine venner, så hun kunne ikke. Den havde jeg alligevel aldrig hørt før :-). Kort efter blev jeg blokeret.

Sugardaters er et fint koncept, men for katten der er mange useriøse. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været derinde i godt og vel 2 uger nu, og har trawlet gennem mit "nærområde" +/- 100km, og må give dig ret - ja, der er mange useriøse piger derinde. Men nogle gange må man også lige tænke på alderen nogle af dem har...Jeg var sgu' heller ikke særlig seriøs da jeg var først i tyverne...

Det er faktisk lykkedes mig at finde et par seriøse derinde - men der er jo også forskel på hvad man som "Daddy" søger og hvordan man behandler dem man kommer i kontakt med...Nu er det ikke kun sex jeg er der for, det ser jeg som en god dessert som måske en dag bliver serveret, hvis man er heldig. Jeg nyder at snakke med piger/kvinder i alle aldre, men de unge piger (<30) - der er et eller andet over dem, der altid bringer mig en indvendig glæde, og det er jeg ærlig med overfor de få jeg skriver med derinde fra starten af, og de elsker mig for min ærlighed og åbenhed.  

Hvis jeg bare ønskede sex, ville jeg helt klart vælge et professionelt sted/professionel dansk escortpige med ordnede forhold, hvor man var sikker på diskretion/sikkerhed, og hvor man kan mærke at pigen også er tryg ved situationen, fordi det har jeg svært ved at se, hvordan mange af pigerne på Sugardating kan være...I mine øjne lever mange af dem livet farligt og det kan ikke være et plus for deres væremåde, når de er sammen med én.

Mvh. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

meget enig i ny bruger , det er som en prostitutions skole uden en erfaren kollege til at sige hvad man gør og ikke, og jeg

har desværre hørt rigtigt mange historier om møder der er gået meget galt for mange derinde

helt almindelige sikkerhedsregler , som f eks at have et ikke hemmeligt tlf nummer på den man mødes med overholdes ikke

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er enig i at alderen betyder meget og de ofte er uerfarne eller får kolde fødder. Det sidste skal der altid være plads til og for øvrigt helt forståeligt - det må været et stort skridt for mange. Årsagen til min anmeldelse var også kun at sortere de knap så seriøse fra, så vi andre kan bruge tiden på de lidt mere seriøse, for dem er der også derinde. Og så skal man jo også have for øje, at det kan være de virker useriøse overfor en, men er seriøse overfor en anden. Det handler i den grad om kemi, og det gør det bare endnu mere 'spændende' at manøvre rundt i.

God jagt!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...