Hop til indhold

Recommended Posts

Hej 

Var forbi anett. 

Hendes veninde Eva var der også. 2 smilende og naturlige piger. Fik tilbudet om 2 piger for 100 kr. Mere 800 ialt for 30 min. Hvem kan sige nej til det :-D.

Jeg tog et bad. Da jeg kom ind gik anett i bad og eva startende med at varme mig op . Det gjorde hun godt. Berørings venlig og et dejligt frækt glimt i øjet. Anett kom ud fra badet hun har en super flot krop, smukke øko bryster og dejligt frækt glimt i øjet. Hun blev glad da jeg gerne ville slikke hende , hun satte sig på mit ansigt mens eva slikke min pik. Eva syntes anett fik for meget opmærksom og toh min ene arm op på hendes bryst. Condom kom på og eva begyndte at ride mig mens jeg stadig slikkede anett. Jeg kommer bedst i missionæren så det var tid til condom skift og anett om på ryggen.  Det var frækt . Mens jeg bollede anett sad eva op ad mig og rørte ved mig, sig selv og anett. Da jeg var ved at komme førte  jeg evas hånd bag om min røv og hun forstod hvad der skulle gøres. Hun var over mit anus og nosser ,englene sang. Mega value for pengene.  En porno oplevelse men en god en,  med et par glade piger. Alder passer med det annonceret. 

EPO

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eron

Men nu er det altså to nye, de gamle var fantstiske - nogle der har erfaringer med disse skønheder?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...