Hop til indhold
Tore.

De piger fra århus

Recommended Posts

Den her profil; http://www.escort-side.dk/sexy-girl-with-perfect-body?ad-id=6244, er fake. Jeg var hos henne idag, og der var ingen tvivl om, at hun ikke matchede billederne. Pigen er dog stadigvæk ret lækker, og hun har nogle dejlige D-skåls bryster, som muligvis er hjulpet på vej. Røven på hende er også dejlig fyldig, og fornemmelsen af at få den nedover min pind får mig stadig til at krybe sammen af liderlighed. Hendes figur er lidt til den bløde side, men det er kun et plus i min optik, for en kvinde uden former er sgu lidt kedelig.

Personligheden er også fin - hun er sød og venlig, men hun er lidt uinteressant at snakke med, fordi hun ikke kan så meget engelsk, og er lidt genert. Det er dog en af de første piger, som jeg oplever at være så imødekommende. Jeg fik ikke engang lov til at tage mit tøj af selv, og superfransk var med i prisen for den halve time (1000 kr.).

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Har du prøvet at ringe til det oplyste nummer - det afklare af og til mange ting

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...