Hop til indhold
Mr1time

Zita - Nyborg. Ja ja og ja

Recommended Posts

Så har jeg endnu en gang besøgt Zita http://www.escort5.dk/profil-13869-Tomorrow+last+day+Zita+Nyborg+Odesne.html denne gang dog for første gang i Nyborg. Pæn lejlighed, fine bad muligheder og masser af p-plads på alle de omkringliggende gader. Hun har selv lejet lejlighed som ligger rimeligt ugenert, hvor det er den eneste lejlighed i stuen, så ingen der pludselig kommer ud af nabodør.

bestilte 1 time og blev modtaget af Zita i sort undertøj og høje hæle, fuck hun er flot. Hun spurgte om jeg ville komme 2 gange eller nyde længere med pauser ind i mellem, og jeg valgte det sidste.

lå og snakkede lidt og kælede inden hun satte sig op og gned fissen op af min pik stille og roligt, lækkert. Derefter et blow job hvor hun går godt dybt, så trængte jeg til pause og hun spurgte med et stort smil om jeg havde set hendes dildo, som hun var helt vild med. Hun fortalte at hun kunne komme ganske hurtigt når hun brugte den. Så den tog hun og imens hun brugte den, kyssede jeg bryster og havde en finger i hende mens jeg hele tiden kiggede på hendes ansigt, hvor hun ikke kunne skjule at hun nød sit nye legetøj, indtil hun kom.

på med gummi og hendes ben i vejret så man kunne støde til, hun har altså en super krop. Stoppede inden jeg kom og så lå vi og snakkede igen. Hun lå på maven så jeg gik ned mellem hendes ben og gav lidt tunge indtil den flotte røv bare råbte knep mig, så mig ned bagved og tage hende i doggy hvor jeg fyrede kanonen af.

tydeligt at mærke at Zita trives med sit job og med at være sin egen chef. Hun fortalte at hun ind imellem også tilbyder trekant og hun elsker også sex med piger, hvis i er til det så skriv og spørg hvem hun er sammen med lige nu.

hun rejser hjem d.13-08 og mente at hun ville være tilbage i Nyborg igen ca. D.08-09.

igen alletiders oplevelse, så kun positivt at sige

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde en lignende oplevelse hos Zita for et par dage siden, men valgte dog at nøjes med 30 minutter. Hun brugte også vibratoren i starten (den lyserøde sag man kan se midt i billedet af hendes sexlegetøj i annoncen) indtil hun fik orgasme. Hun bliver rigtig våd efter sådan en tur, så der er ikke behov for glidecreme bagefter. Hendes bagdel er absolut den flotteste jeg har prøvet, så det er som regel i doggy jeg vælger at afslutte.

Synd at hun allerede rejser hjem, men så er der da god tid til at spare op til næste besøg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tja måske var jeg uheldig og ramte et forkert tidspunkt, måske er det bare min fremtoning og alder, måske stiller jeg for store krav når jeg betaler dyrt for en ydelse, men jeg havde meget svært ved at genkende meget fra de yderst positive anmeldelser, da jeg besøgte Zita for et par dage siden.

Bevares flot slank krop, men selvom jeg ikke er babsoman så skuffede formen på hendes brystparti helt vidt. Omkring selv ydelsen, så har jeg oplevet bedre sex i redlight district, hvor men betaler mindre end 50 € for en gang FS, eller på flatrate klubber i Tyskland. Dog var hendes franske OK.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er selv ryger, så kan ikke lugte om hun ryger, men har aldrig set eller hørt det.

det er rigtigt at der ikke er meget bryst på hende, men alt andet syntes jeg var tæt på perfekt, men nu er jeg også snart 50 år, så bliver måske for let imponeret over de unge piger.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Snigeren902

Zita er fantastisk.. det var min første gang jeg besøgte sådan en " slags pige " og jeg var helt vild med det og specielt hende.. hun skal forkæles pas godt på hende drenge glæder mig allerede til hun er tilbage igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter at jeg her på eroguide havde læst om andres besøg hos Zita, og naturligvis have nydt de dejlige billeder af hende, måtte jeg simpelthen prøve et besøg hos denne dejlige pige. Fredag var Zitas sidste arbejdsdag i denne omgang, så jeg prøvede at ringe for at aftale et møde med hende. Jeg prøvede mange gange, men der var hver gang telefonsvarer på - da jeg var første gangs besøgende, var det ifølge annoncen ikke muligt at sende en SMS.  Omkring middagstid ringede telefonen ganske kort, og jeg kunne se på nummeret, at det hurtigt afsluttede opkald kom fra Zita. Fin og diskret måde at fortælle mig, at jeg nu kan få kontakt til hende. Jeg ringede straks tilbage, og fik aftalt en tid til kl. 16.45, hvilket var den første ledige time Zita havde.  Lidt senere modtog jeg en SMS fra hende, og frygtede straks at hun ville annullere vores aftale, men heldigvis ville hun blot bede mig købe noget taletid til hendes telefon.  Stedet er et lidt ældre boligområde i udkanten af Nyborg, og med gode muligheder for parkering.  Zita lukker mig ind i hendes nydelige og rene lejlighed, og jeg kan bekræfte at hendes billeder er 100% ægte. Hun er virkelig lækker, som hun står der i sort undertøj, og med en lille fræk trusse der fremhæver den lækreste røv jeg længe har set. Fantastisk krop og meget smukt ansigt. Jeg har i de sidste 20 år besøgt over 300 piger, og der har kun været meget få, med et udseende der kan ligestilles med denne skønhed. Et hurtigt bad, og Zita kommer ind i sengen og smider undertøjet. Brysterne er små, som andre har skrevet, men jeg har ikke noget imod små dejlige babser, så det er for mig ikke et problem. Vi kæler og krammer, og Zita modtager gerne en fræk finger i fissen. Vi slikker og sutter hinanden, og jeg tager hende bagfra og i flere andre stillinger. Hun er meget medlevende, og bevæger sin smidige slanke krop på en dejlig sexet måde. Hun er sød og nem at tale med, og hvis der er noget man har lyst til, opfordrer hun til blot at sige det, og så skal hun nok selv sige fra, hvis det er noget hun ikke har lyst til. Det skete dog kun en enkelt gang, så kan da fortælle, at en finger i numsen er hun ikke så meget for, men der blev sagt nej med et smil og det er selvfølgeligt helt ok. Andre har skrevet at besøg hos Zita ligger i den dyre ende, men det kan jeg ikke helt forstå. Jeg betalte 1.400 for en time, og der blev ikke snydt med tiden. Jeg fik 2 udløsninger med en af de sødeste og smukkeste piger jeg har mødt, og fik en rigtig god oplevelse, så jeg synes da prisen er absolut rimelig. Jeg kommer helt sikkert tilbage til Nyborg, når Zita om en måneds tid vender tilbage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Snigeren902

Var der nogle af jer som snakkede med hende om hvornår hun var tilbage igen? jeg gjord personligt, men har glemt det :( 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Snigeren902 skrev, for 14 minutter siden:

Var der nogle af jer som snakkede med hende om hvornår hun var tilbage igen? jeg gjord personligt, men har glemt det :( 

Læs slutningen af 1. indlæg ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lige besøgt Zita i Nyborg her til formiddag. 

Det blev til 30 min. 

 

Jeg er ikke ret erfaren med den slags her, så da hun startede med at spørge hvad jeg ville og tilføjede at hun var villig til alt, blev jeg lidt "lille drengs agtig" og vidste ikke helt hvad jeg skulle sige. Men hun opfattede situationen hurtigt og foreslog at starte med et blowjob og så kunne vi tage den derfra ;-)

hun var god til at sige at jeg bare skulle bede om pauser hvis jeg kom for hurtigt, men hun var god til selv at mærke efter og det blev ikke nødvendigt at stoppe hende. Hun var virkelig god med munden og hun holder øjenkontakten længe!

jeg startede med at tage hende bagfra, men det ville få mig til at komme alt for hurtigt, så jeg bad hende ride mig i stedet, hvilket hun villigt gjorde både forfra og bagfra. Hold kæft hun har en lækker røv og hele hendes figur er gudesmuk!

da hun havde reddet mig i ca 10 min og hun var total gennemvåd af sved tog jeg hende hårdt bagfra hvilket fik mig til at komme herligt!

vi lå og snakkede i 10 min bagefter om mange sjove ting i hendes branche. Hun er åben og nysgerrig og hun virker ærlig. 

Jeg skal helt sikkert finde hende igen snart og næste gang skal det være mindst 1 time!

pas godt på hende derude, hun er helt speciel som jeg ser hende...

/Tarzan

 

Redigeret af Tarzandyret

Del dette indlæg


Link til indlæg
Snigeren902 skrev, den 17. august 2016 at 20:38:

Var der nogle af jer som snakkede med hende om hvornår hun var tilbage igen? jeg gjord personligt, men har glemt det :( 

Hun er der lige nu! 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Snigeren902
Tarzandyret skrev, den 13. september 2016 at 12:49:

Hun er der lige nu! 

 

Jep det ved jeg godt.. ellers tak for info.. men det blev da til 3 besøg :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...