Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte Salma idag. https://escortguide.dk/P/soed-brasilian-salma-i-soeborg-last-day-13-08-100-real-pictures--26688.html

Hun er fantastisk. Hun er smuk, sjov, sød, intelligent og sexet. Hun er hele pakken. Hun er den type kvinde, man som mand vil slå hele verden ihjel for.

Det skal dog siges at oplevelsen var blandet, men dette hviler alene på mine skuldre, og ikke på Salmas, for hun gjorde langt mere end jeg kunne forlange, og langt mere end jeg havde betalt for.

Vi startede ud stille og roligt. Hun kommenterede at mine ben var smukke, hvilket ikke er så underligt. Må dog indrømme jeg blev lidt overrasket da hun kommenterede det igen under blowjobbet :shock::-D Men det illustrerer hende med godt, hun smigrede, jokede, grinte, flirtede og pjattede. Og selvom jeg var et i ret ringe humør, efter et større skænderi med min bror én time forinden, smittede det af på mig. Hun var som et oase, midt i en gold ørken. Jeg havde bestilt en halv time, til 800,- og man må sige jeg fik noget for pengene. Blow med kærtegn og små kys, cowgirl, reverse cowgirl, doggy, vi kørte med andre ord igennem stilling efter stilling, og hun stønnede og dirty talkede, og små jokede hele vejen igennem. Det var rigtig skønt. Det lykkedes mig dog ikke at komme, selvom jeg var tæt på ét par gange. Selvom hun var så dejlig, var mine tanker simpelthen et helt andet sted. Hun undrede sig at jeg var så svær at få til at komme, og at jeg gik fra stiv til slap igen og igen. Hun spurgte om jeg røg marijuana, om jeg var til mænd eller om jeg lige havde mistet min kæreste. Jeg måtte sige nej til det hele, hvorefter hun så konkluderede at det måtte være hende der var noget galt med. Jeg skyndte mig at forsikre hende om at det absolut ikke var tilfældet men at jeg var "overworked and undersexed".
Hun gav det et sidste forsøg hvor hun gjorde sig ekstra lækker, mens hun spillede mig af og dirty talkede, og sagde jeg skulle komme ud over hende. Noget som jeg ikke antager normalt er inkluderet i prisen. Lige lidt hjalp det dog, og vi måtte opgive :-(   

Alt i alt en blandet oplevelse, men Salma er fantastisk, og hun rejser snart hjem til Spanien, og efter det tager hun en lang tur til Nordamerika, så jeg kan kun anbefale at i skynder jer at besøge hende inden hun rejser. For hun er en sjælden diamant. 

Pige 10/10
Stedet 6/10 - fint sted, men ikke så diskret.

Anoche soñé contigo y esta manana no me quiero despertar

Redigeret af Carnalwolf

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest hornykaj

Hej alle. 

Jeg lægger mig fladt ned for Selma efter en halv time med skønheden. 

Behøves ikke tilføje så meget til CWs beretning. Det vil være rene gentagelser. Salma er helt uovertruffen. Jeg har mødt mange kvinder, men har aldrig set så smuk og harmonists en krop. Og læg der til det kønneste ansigt og blideste væsen så bliver det ikke bedre. Super super super!

PS Jeg fik prostata massage samtidig med lækkert fransk. Krydret med hendes blide frække stemme og bløde kys. 

Afstid afsted de herrer.... Stil jer i køen efter mig igen i morgen :-)

 

vh

HK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Salma er lækker. Men hun kan ikke lide at blive gennempullet :-D

man skal være blid og forsigtig som følsom krævende kærestesex :shock:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis man er en gentleman bør man vel altid være forsigtig og blid. Den med at tro at fordi man har betalt kan man behandle pigen som en klump kød synes jeg ikke er OK.

Har faktisk gennem tiden snakket med en del unge dejlige gudinder der foretrækker de mere modne mænd. Deres argument er at de unge fyrer godt kan lide at "kaste rundt" med pigen og det bryder de sig ikke om. De ønsker den blide stil.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Selvom man er en gentelman kan man da godt gå til den. Det er spørgesmål om smag, præferencer og temperament. Der er da også GPer og helt almendelig piger som ikke har spor imod det!

Min pointe var bare. Hvis man er til andet end blid sex er det ikke Salma man skal besøge selvom hun er lækker nok. 

Jeg har været hos hende og som sagt, hun er lækker, havde en ok oplevelse meeen lidt 'princesse på ærten' efter min mening. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Brandsprøjten skrev, den 8/11/2016 at 14:26:

De ønsker den blide stil.

 

FORTE skrev, den 8/12/2016 at 00:07:

Der er da også GPer og helt almendelig piger som ikke har spor imod det!

Jep. GP'er er bare i en anden situation, hvor de skal gennem det med mange om dagen. Det gør en væsentlig forskel og spiller nok ind på, at mange ønsker "den blide stil." De skal holde hele vagten, som for mange tilrejsende er hele dagen, hver dag i uger eller måneder.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...