Hop til indhold
MEN

Så blev det min tur til at besøge Bee.

Recommended Posts

Efter at have læst en masse positive tilbagemeldinger omkring Bee måtte jeg jo simpelthen selv prøve.
Jeg skrev en besked fik hurtigt svar. Bee for tydeligvis hjælp med sms'erne for de forgik på dansk. når men jeg fik svar på mine spørgsmål og vi aftalte en tid.
Jeg ankom på Adressen som på ingen måde er diskret. Jeg har ikke noget problem med at folk ved hvad det er jeg skal men kan godt se det som et problem for andre.
Der stod en dame (som ikke høre til her) og røg 6 meter fra døren hvor man skal ind og det var tydeligt at hun godt var klar over hvad der forgik i den lejlighed jeg ringede på.
Lige til venstre for døren står der et lille bord samt nogle stole som tydeligvis høre til nabo lejligheden som ligner bagindgangen til en restaurant, så på en god sommerdag vil der være en stor risiko for at der sidder mennesker 2 meter fra døren. når men pyt jeg ringede på og ventede omkring 30 sek. inden døren gik op.
Her står der så den fineste lille Thai pige og smiler.
Indenfor og op af trappen, jeg bliver vist ind i et lille rum med en meget solid og ikke så stor seng. der er desværre rigtig mørkt i rummet da der kun bliver lyst op af en lyskæde med forskellige farver.
Jeg fortæller igen hvad det er jeg ønsker og de 1000 kr. for 30 min skifter hænder. hun spørger om jeg vil have noget at drikke og jeg takker ja til lidt vand. hun forlader rummet og jeg begynder at smide tøjet, jeg når kun til underbukserne så er hun tilbage. nu begynder hun så at smide tøjet og jeg går fuldstændig i står. hun har en krop lige efter min smag. Hun spørger om jeg ikke skal have underbukserne af og det skal jeg selvfølgelig.
jeg har læst godt om hendes massage så den måtte jeg prøve. den normale massage på ryggen sagde mig ikke det store men da hun gik i gang med ballerne og "kom til" at ramme lillemanden var det lige mig ;)
nu smurte hun sig så ind i olie og begynde at gnide de fantastiske bryster rund på hele kroppen. kom flere gange op og bed mig blidt i øret. jeg blev sku halv hård og måtte om på ryggen så den fik lidt mere plads.
Her fik bollerne en god tur og jeg blev mere og mere tændt. hun begynde nu at gnide sine bryster rund i skidtet på mig  og klemte dem lidt sammen og gav en god olie spansk, Det var jo helt fantastisk.
jeg tog fat i hende og hev hende op til mig for blev da lige nød til at smage de bryster. intet ondt ord om den. kunne blive ved med at slikke og pille, dejlig bløde og samtidig faste. helt sikkert til et 12 tal med pil op.
Der var også et andet sted jeg var nød til at smage så mig ned i benenden af sengen og slikke hende. hun smager dejligt og dufter helt ren. jeg elsker at slikke og se hvordan hun nyder det så det gik der lidt tid med. når op og give hende et kys og den klarede hun sku også meget fint føles ægte og med meget nærværd. Her sad jeg så på mine knæ og man kunne se i hendes øjne at det var på tide hun gav lidt igen. hun begynde at give mig et blowjob. hun startede stille og der var intet som blev glemt, det hele fik en tur. Jeg var desværre nød til at stoppe hende hurtigt for ikke at komme.
om på ryggen med mig nu skulle hun op og ride men da hun skulle til at sætte gummi på  tog jeg fat i hende og rev hende op så hun sad overskrævs på mit hoved her begynde jeg så igen at slikke hende. det var super frækt og hun bevægede underlivet helt fantastisk. efter lidt tid sagde hun pludselig Now i ride you. jeg fik gummi på og hun hoppede op og gik i gang med ar ride. dejlig stram og helt fantastisk. jeg kom desværre inden jeg kunne nå at tage hende bagfra.
Efter jeg kom blev hun sidende oven på mig og snakkede lidt, hun havde tydeligvis ikke travlt med at komme ned fra mig. Jeg brokkede mig ikke da der var dejlig varmt ;)

Tøjet kom på og vi sagde farvel.
kunne jeg have klaret en tur mere, det kan i være sikre på men det tillader finanserne ikke til i denne omgang.

stedet 6/10
oplevelsen 10/10
Pigen 10/10

Kommer jeg igen? det er 100 % sikkert. jeg har fundet mig en ny ynglings Thai pige. 

 

Link: https://www.escortguide.dk/P/bee-er-tilbage-29590.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg kan kun tilslutte mig den stadigt stigende fanskare. Hun er en dejlig pige..... og modsat de fleste andre synes jeg faktisk også hun giver en god massage (udover det frække) men heldigvis er vi alle forskellige. Tak for en fin beretning.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...