Hop til indhold
Dustman

GANGBANG Støvring 10 august Onsdag

Recommended Posts

Ok det skal I få..

Vi mødte 5 gutter op på en adresse i Støvring til aftalt tidspunkt. Her fik vi en instruktion af hvordan det skulle foregå :) hvad vi måtte og hvad vi specielt ikke måtte :) 

Pigen kom ind af døren iført kjole høje hæle og sort jakke. Hun blev straks grebet af 3 af os og fik en hætte på(med kun hul til mund) vi kæde tøsen af og gik straks i gang med at give finger og slikke fisse. Hun blev tvunget ned på en seng og blev beordret til og tage en pik i munden....jo jo. her efter kørte vi bare på....hun var maks liderlig og efter ca en 10 - 15 minutter med slik og sut blev hun bare lige på og hårdt kneppet i røven..nøj det var frækt og tøsen kunne lide det...hun gave nogle gode hyl fra sig - af fryd og liderlighed...så blev tøsen ellers kneppet på skift i røv og fisse med en pik i munden mv.....damn det var frækt. 

Tøsen gave igen på alle kanter. der blev holdt et par vand pauser og efter en time gik de første så den sidste 1/2 time var vi kun to mand om tøsen. og hun var brugt..men det var godt....jeg kommer igen klart. 

Der maglede ikke noget, der var vand sodavand chips mulighed for bad mv. et nice setup 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...