Hop til indhold

Recommended Posts

Lucky er tilbage hos Green.

https://www.escortguide.dk/P/lucky-return-new-young-grils-i-koebenhavn-ring-71355336-19119.html

Jeg har anmeldt oplevelser med hende før og niveauet er det samme - et pænt stykke over middel, både god massage og "special massage." På pirringsdelen kan hu det man kalder "edging," dvs pirrer, holder pause, pirrer igen, holder pause osv. og til sidst efter aftale om "special massage" holder hun pirringen lige under grænsen i et pænt stykke tid, så glæden bliver meget større, når hun endelig går til og over grænsen. Under massagedelen kan man mærke, at hun faktisk kan massere. Hun finder uden min vejledning let de værste infiltrationer og behandler dem kyndigt. Men med bestilling af "Bali massage" er fokus ikke på det mest dybdegående, men alligevel får jeg altså lidt.

Denne gang var særligt sjov. Der var tre massører på job. Men lokalerne er sådan indrettet, at man kommer ind i et stort rum, hvor der er en sofa og et forhæng. Bag forhænget er der to brikse til massage, som også kan adskilles af forhæng. Bagerst er et rum med dør, den tredje plads er altså helt adskilt fra resten (der er også et badeværelse og et køkken). Nå, men der var to massører i gang, så jeg endte bag forhænget kun adskilt fra en anden kunde under behandling af et forhæng mellem de to brikse. Så da der blev revet papir af en køkkenrulle ved siden af kunne jeg godt lægge to go to sammen, selvom vi ellers alle var ret stille. Det sjove var, at da tiden næsten var gået og jeg ventede på "spørgsmålet" mens jeg liggende på ryggen blev intenst masseret på inderlårene, så ringede det på og ind kom tre engelske kvinder, kunne jeg høre. De spurgte til massageformer (særligt ville de have masseret fødder!), betalingsmåder osv. (de kunne til min overraskelse vist betale med kort). Nå, det lagde lidt en dæmper på stemningen på min side af forhænget. Men Lucky gav efter lidt afventen alligevel lidt optakt og så hviskede hun spørgsmålet og jeg viskede ja. Det blev ganske fornøjeligt og efter jeg havde bidt mig selv i knoerne fik jeg lige lidt afsluttende massage på skuldrene, mens den ene englænder var ved at lægge sig til rette ved siden af: "Skal jeg ligge under eller over håndklædet?" råbte hun spørgende ... På vej ud hilste jeg pænt på den tredje, der ventede på at tage min plads. Der skulle dog lige et nyt håndklæde på først, for ellers ville hun nok ikke lægge sig hverken på eller under det. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...