Hop til indhold
Ole-Christ

Anal uden kondom

Recommended Posts

... har jeg aldrig prøvet, men tanken kan ikke slippe mig.

Er der nogen i dette forum der kan anbefale en pige eller ladyboy, der tilbyder dette?

Venligst undlad belærende indlæg om ubeskyttet sex. Jeg er voksen og kender risikoen, men jeg får ikke ro i kroppen og dilleren, før det er prøvet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tvivler på at der er nogen ladyboy der tager den i røven uden gummi,der er derimod en hel del piger på escortguide, der helt sikket kan blive overtalt.

.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Grækeren

jaaaa...tvivler også på at det bliver tilbudt via annoncerne, nok ikke lige den bedste generelle reklame :mellow: ....det er vist lige som at finde en nål i en høstak.;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Fik prøvet det med hende Selvi, det fortrød jeg.. den kom ud mørkere og det føltes som om at den skulle vaskes flere gange før den var helt ren.. så vil anbefale at du får talt med pigen om at rengør den og gør det med gummi først hvor du lige driller et par minutter helt dybt og ser om der kommer overraskelser på gummiet eller ud af røven, så kan du tage den af og gør det.. < iøvrigt det jeg gør normalt med kæresten/de kvinder jeg møder og knepper i røven, af dem som tager den i røven.. anyway held og lykke med at finde en der gør det

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...