Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var forbi https://escortguide.dk/P/sawasdee-wellness-nordre-fasanvej-39-24466.html forleden og havde den udsøgte fornøjelse at møde Pat. En smuk, vel cirka 30-årig kvinde med et varmt smil og, skulle det vise sig, den blødeste hud. Og så talte hun meget fint engelsk og var nem at kommunikere med. Hun var meget velduftende, og man kunne se af hendes manicure, at hun gør noget ud af sig selv. 

Ned i kælderen, på maven på briksen, Pat skiftede til noget mere funktionelt til lejligheden og begyndte en dejlig massage, fuldstændigt efter mine ønsker: lange strøg, medium tryk, langsomt udført. Det var virkelig fremragende og ikke det hastværk, man ofte oplever. Hun var også helt med på, at benene var mindst lige så vigtige som ryggen. 

Jeg beder normalt bare om almindelig massage og venter så og ser, hvordan stemningen er, og hvad der sker. Efter at have vendt mig om, kom spørgsmålet ret hurtigt, mens hun blidt kælede for de mere følsomme dele. Det var ikke et spørgsmål, der krævede meget omtanke. 

Hver mand har vel sine præferencer. Mine er til det klart sensuelle og langsomt opbyggende, og her var det helt perfekt og med upåklageligt engagement fra hendes side. Virkelig dejlig oplevelse, og jeg glæder mig til næste gang. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...