Hop til indhold
Liderligejyde

Nico, Århus

Recommended Posts

http://www.escort-side.dk/Asia-trans-nico-absolut-sexy?ad-id=6681

Utrolig dårlig oplevelse. Ringede og bestilte tid 18:30. Eftersom jeg var 2 minutter forsinket (18:32) var der lukket og de var gået ud for at spise. Hun bad mig vente indtil klokken 20, hvorefter det ville være fint igen.

Jeg var der lidt i 20, i håb om at jeg i hvert fald ikke missede chancen endnu engang. Det endte så ud i at jeg blev lukket ind 20:25/30.....

Under selve akten (Som en uerfaren i dette område) blev hun ved med at spørge om jeg var kommet, selvom vi praktisk talt kun lige var begyndt.. Hun ville konstant have at det skulle gå hurtigt.

Hendes massage i starten, var dog forbløffende god. Og det eneste positive. Jeg endte med at betale 1000,- (for 30 minutter) men gå igen efter 17.... 

Billederne er dog ægte, og jeg ved ikke om jeg bare havde en dårlig dag, men hun levede ikke helt op til det der står i annoncen med bedrifterne og jeg er skuffet. Øv.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...