Hop til indhold
travlgut29

God starter oplevelse.

Recommended Posts

Vil godt starte med at jeg har oprettet anden tråd med mere specifike "krav". Synes dog ikke dette hørte sammen med denne tråd.

Jeg er helt ny i denne farverige verden og kunne godt tænke mig og spørge om hvem i ville sige der var bedste som første gangs glædespige besøgende? Har følgt med fra sidelinien i et stykke tid og føler mig klar til at hoppe ud i det. Men synes jeg læser at alt for mange bliver snydt. Derfor spørg jeg herinde, om hvor i vil vurdere jeg får den bedste første gangs oplevelse.

Jeg er selv 29 og regner har sådan ca. sat grænsen mellem 18 og 35. Kunne nok også godt gå højere op :)

Har bare ikke lyst til at tage ud og bestille en time og blive smidt ud efter 15 min.
Eller være der en time imens man føler glædespigen bare venter på uret ringer.

Ps. Går til at starte med ikke efter escort besøg, da jeg er lidt for genert til dette. Dette er stadig lidt "taboo" for mig og ved ikke lige hvad min omgangskreds vil sige til sådan noget. Ved ikke hvordan i andre håndtere hjemmebesøg.

Som sagt er dette en ny verden for mig, så i må også komme med godt feedback :) Jeg har bil og er mobil. Men ville foretrække at det var i det kolde jylland og ikke for langt fra Århus. Dog ville jeg foretrak det var syd fra Århus, da jeg arbejder dernede af. 

Men fyr løs og kom gerne med mange gode råd. Håber i tager godt imod nye folk. Især når de ikke starter ud med at lave en anmeldelse af ukendt glædespige i gebroken dansk og giver hende 5 stjener :P 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mester75

Du er allerede på rette spor med at spørge her. Prøv at læs nogle anmeldelser af de forskellige glædes piger (gp). Jeg er selv ret ny ud i denne verden, men har haft et par virkelig lækre oplevelser med piger som jeg har hørt om igennem denne side. Sund fornuft og lidt skepsis er også en god ide, lyder det for godt til at være sandt, er det nok det. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Professoren

Velkommen herind.

Da vi alle jo (heldigvis) er ret forskellige ift. hvordan vi selv forholder os til piger, sex og det sociale i det hele taget, er det ret vigtigt at du møder op med åbenhed, tålmodighed (med dig selv, ikke mindst) og overskud.

Tage ikke afsted til en GP en dag du er stresset eller har haft nogle dårlige oplevelser, men vent til du er "klar". Vær også forberedt på, at du ikke nødvendigvis kender dig selv og dine behov udi det seksuelle (endnu), og vælg en pige der virker fleksibel og nysgerrig.

Find ud af om du vil have en pige der styrer løjerne, om det er dig der styrer, eller om det skal være en mere ligeværdig GFE-oplevelse.

Et staldtip herfra er at vælge en pige der er lidt ældre end det du skriver du foretrækker, og start med en dansk pige som du kommunikerer nemt med inden og undervejs. Hvis den første gang er positiv, gentag det med den samme pige, så du kommer til at føle dig erfaren.

Held og lykke med både oplevelserne og anmeldelserne :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for feedback :)

Kunne dog stadig godt bruge nogle navne på nogle "safe bets".
Min 35 år grænse er heller ikke fastlagt. Dog er den på 18 år :P 

Som sagt har jeg læst med et stykke tid nu og føler mig klar. 
Derfor jeg søger den bedste oplevelse, så der ikke skal være stress eller noget.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det vil altid være individuelt hvad man ønsker mht. pigen, altså typen. Da jeg gjorde det første gang var det med en moden, dansk kvinde i slut 40'erne mens jeg selv var etparogtyve. Det gav ro, min nervøsitet forsvandt og selvom det var akavet for mig i starten kunne jeg nyde det til fulde.

Meget er op til kunden selv. Mød op nyvasket og gerne barberet hist og pist ;-). Som der skrives: mød op i afklaret tilstand og afslappet. Ikke alt vil vedblive at være afslappet men det skal pigen nok styre... 

Om du er til den ene eller anden type ved du selv men husk anmeldelser er personlige beretninger og man behøver ikke være enig. De kan dog hvis flere anmelder nogenlunde ens være en god rettesnor.

Navne, det afhænger helt af hvad du er til af typer.

Redigeret af Pele10
Tillæg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Professoren

Nu ved jeg ikke præcis hvor hun er for tiden, men jeg tænker Sheila Moon kunne være et bud. Hun er i hvert fald i Århus af og til...

En af mine første oplevelser i DK med købepiger var i øvrigt med to modne frække og en smule grænseoverskridende damer i Århus. Det var ikke helt billigt, men står stadig som et af højdepunkterne i min karriere som kunde på dette marked. De er forlængst ude af branchen, men jeg ved at der stadig er muligheder for trekanter i det østjydske - og også andre steder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...