Hop til indhold
Guest CuriousDk

Bianca på Amager

Recommended Posts

Guest CuriousDk

https://escortguide.dk/P/new-bianca-in-amager-100-real-pictures-29447.html

Som jeg lovede et par brugere herinde, så kommer der her en anmeldelse. Jeg foretrækker at gøre den kort og simpel med en række bullets:

- Ja, det er hende på billederne. Ser faktisk lidt yngre ud i virkeligheden og jeg tror ikke, at hun er ældre end de 22 år, som hun nævnte, da jeg spurgte (måske andre ikke er enige).

- Brysterne er lidt en ommer, da de er fikset kirurgisk, men stadig hænger lidt og symmetrien er heller ikke i top. Men de var dejligt bløde. Smag og behag. Røven er til gengæld super og hun har en flot stram mis. 

- Hun havde ikke SF på menuen, hvilket jeg troede var inkluderet i prisen. My bad, at jeg ikke fik det bekræftet af telefondamen. Jeg tog et bad på hendes værelse, så det var ikke hygiejnen, der var problemet. SF er essentielt for mig. Får intet ud af at have kondom på. Hun kunne komme et godt stykke ned over pikken, men igen kunne jeg ikke mærke det store. 

- Såmænd sød og smilende, men hun var ikke specielt glad for mit lems størrelse og form, hvilket gjorde det ret begrænset med forskellige stillinger. Og hun skyndte på mig. Stort minus i min bog, eftersom jeg betalte for en halv time plus kys.

- Kyssene var ikke lidenskabelige, men heller ikke tantekys. 

- Værelset var møghamrende varmt og vi svedte begge en tand for meget. 

- Jeg kommer ikke igen, men kan heller ikke sige, at det var min værste oplevelse med en GP. Et 8-tal på den gamle skala. Sådan lidt ligegyldigt :)

Håber, at I kan bruge det til noget, ellers bare spørg løs. 

Redigeret af CuriousDk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig sød pige. Hun skyndte ikke på mig men tog sig tid, og prøvede ihærdigt at få mig til at komme (omend det desværre ikke lykkedes).
Hendes engelsk er ikke så godt, men hun er sød og dejlig. Hendes røv er virkelig god.
Kan godt anbefale hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...