Hop til indhold
Gæst

Smukke Millas første Københavner

Recommended Posts

Gæst

Når Smukke Milla ikke vil komme til Djævleøen - må Djævleøen komme til Smukke Milla.

Her får I min anmeldelse af min tid sammen med Smukke Milla. Det bliver næppe glemt.

https://www.eroguide.dk/forum/profile/27586-smukke-milla/

 

Det er en tirsdag morgen. Cage sidder på et lille hotelværelse, hvor han har købt sig adgang til en af oplevelsesøkonomiens virkelige glæder. Fra værelset ved siden af lyder en højlydt stønnen, som let penetrerer de tynde vægge – hele 2 gange kommer kvinden inde ved siden af i et liderligt skrig. Cage mærker, hvordan blodet løber fra hovedet – og med rasende fart fylder hans manddom – som rejser sig i stor begejstring.

Det er Smukke Milla – siger en stemme. Jeg ved det, siger Cage….. Damn det lyder frækt og vildt.

Cage tjekker sin EG kontos PM’ere. Ud for Smukke Milla står der 185. Smukke Milla har nemlig lovet Cage, at han skal være den første Københavner, der får glæden af hendes besøg – og der har været omfattende frække beskeder med det der personlige nærvær, som Cages alterego higer efter, og er afhængig af, som en bjørn der fanger laks i Canadiske elve. Cage læser dem alle igennem, mens han ikke kan frigøre sig for Smukke Millas ophidsende ekstatiske skrig. Det myldrer i hans hoved. Den 31. juli ender Cages GP Rampage – herefter er der kun plads til elskerinder, der begærer mennesket bag Cage.

Cage beslutter sig for en tur til Århus – aftaler med Smukke Milla, booker et hotelværelse, tjekker færgeafgange og spørger til, om Smukke Milla foretrækker skæg eller glatte kinder.

Det er på ny tirsdag. Cage tager et bad, barberer sig, børster tænder, pakker en taske med Chaudron Belle Helene 2008 på is, lægger de antikke champagneglas i tasken, olie og lidt rent undertøj. Kigger jakkesættene igennem, og beslutter sig for et gråt Armani sæt. Han matcher strømper og underbukser, sætter sine håndsyede Edward Green sko frem, sætter sit Patek Philippe på håndleddet – kigger sig i spejlet, og lader tankerne vandre, ser Smukke Millas billeder for sig, hører liderligheden for sit indre, og mærker hendes intelligens, intensitet og dejlige personlighed, der er skinnet igennem de mange PM’er. Starter Aston Martinen op – og sætter kursen mod vicehovedstaden i det østjyske.

Alting kribler inde i Cage – fra sit vindue på hotelværelset ser han Smukke Millas elegante gang på parkeringspladsen mod hotellets reception. Hun er iklædt en sort velsiddende bomuldskjole, solbriller som var hun Anastasia, det blanke sorte hår sidder i en fræk hestehale, paillet besatte sorte stiletter og selvsiddende nyloner. Hun er virkelig fager, velskabt og billedskøn – hendes navn er ikke en falsk betegnelse. Det banker let på døren – Cage åbner, og mødes af det vidunderligste smil, blågrønne øjne der gnistrer og en karakterfyldt personlighed, som lyser hele lokalet op.

Smukke Milla fortæller hun har glædet sig – det suger lifligt i Cages mellemgulv, mens han modtager det første kys. Et af den slags kys hvor man lige skal mærke den anden, fornemme duften, læbernes fugt og konsistens – raffineret, stilfuldt og udsøgt.

Cage finder den isafkølede champagne frem – skænker langsomt og omhyggeligt de gyldne dråber i de æstetiske glas. De skåler – ser hinanden i øjnene, og Smukke Millas flammende blik går rent ind, og sætter sig som trangen til en isvaffel i 40 graders varme. Et blik der fortæller Cage om begær og kønsdrift – og som en moderne Satyricon lader Cage sig svømme hen i det blik, mens 1000 bizarre følelser om kvindens libido strømmer gennem hans vener og hjerte. Smukke Milla fortæller om sin tur fra bilen til værelset. Hun svinger benene ud – og et ældre ægtepar får et Britney Spears moment. Skæbnen vil, at de atter mødes ved elevatoren. Smukke Milla spørger med et sjofelt øjekast – om de skal med. Nej tak - vi tager den næste, lyder svaret. Velkommen til vores nypuritanske tider….. Senere skulle Cage udfordre Milla på hendes mod.

Smukke Milla begynder at afklæde Cage – og gør sig klar til at tage Satyricondolken i munden. Men det skal vi ikke have noget af nu – Cage trækker Smukke Milla op, og vælter hende omkuld på sengen. Stikker hånden mellem hendes ben, og møder hende nu i et dybt vådt kys – og nu er der forbindelse – deres tunger rammer alle tangenter på pianoet, læberne danser vals til tonerne som gjaldt det VM, og de libidinøse gisp vidner om indføling og affekt. Milla er ikke sådan at skubbe rundt med, og beslutsomt stikker hun hånden i Cages underbukser – nærmest flår den nu halvt erigerede Satyricondolk frem. Hun vælter Cage om på ryggen, trækker hans underbukser af – og trækker sin sorte bomuldskjole over hovedet, og afslører sin indsnøringshofteholder, der frækt går ned over numsen, og hæfter de prydelige nyloner. Stadig iført BH og stiletter lægger Milla sig ind over Cage, presser sit underliv ned, kysser ham grådigt og intenst. Hun bider Cage i brystvorterne, lader sin tunge spille ned over maven, griber dolken, og går til roden. Cage er 45+ og har i hele sin seksuelle karriere aldrig – det skriver vi lige igen – aldrig – ladet sig styre og kontrollere af en kvinde. Men her må han overgive sig – give sig hen – nyde og modtage. Voldsomt grænseoverskridende og stærkt charmeret af dette ornamentale stykke kvindfolk. Kære Hulebrødre – en grænsebom er hævet for Cage – og han bliver aldrig den samme.

Som velinformerede læsere vil vide, er fransk ikke Cages yndlingssex. Griber i Millas hestehale, trækker hende til sig – og overskrævs tager Milla sin BH af – til syne kommer de mest billedskønne runde naturlige bryster. Her er ikke fyldt plastik i, og de mørke strittende brystvorter nærmest hviner efter nap og tungespil. Milla sætter sig på dolken – og det uforskammet skønne syn af Millas skamlæber, der kærtegner dolken med en glidende bevægelse får Cage i en rus af ukontrollerbar trance. Milla smider brysterne i ansigtet på Cage, vugger sit underliv, og kysser så enhver genert engel, må kigge væk. Behændigt sætter Milla sig på Cages ansigt – den nu fuldstændig våde liderlige fisse kræver sin ret, Milla smager som et lille stykke af himlen – og Cage bruger tunge og fingre, mens Milla i vildere og vildere tempo kører hele sit underliv mod ansigtet. Hun griber dolken, og stønner sine skrig ud. Cage skubber Milla væk – vælter hende om på ryggen, og kaster sig mellem hendes ben. Lader sin tunge køre langs af alle folder, bider Milla på inderlårene, bruger sine hænder på bryster, venusbjerg og lader dem vandre ned over Millas ben og kilder hende under tæerne. Sætter to fingre ind, og presser dem mod forreste skedevæg. Og her sker det første gang – i det der skrig der penetrerede hotelvægge ugen før – sprøjter Milla den lækreste varme væske lige i ansigtet på Cage, der lystent sluger, og holder Milla fast, mens tungen fortsætter til lydbølger, der ikke efterlader hotellets gæster noget til fantasien.

Cage glider hen over Millas varme sitrende krop, lader dolken køre helt yderste i fissen. Driller den uden penetrering. Milla vrider, og vender sig, og fortærer Cages kys med den mest vidunderlige øjenkontakt fra disse glødende, smilende, frække æd mig øjne – og minsandten om ikke skønheden endnu engang vælter sine safter ud over Cage – denne gang er de underliv mod underliv – og følelsen af Millas eksplosion er forførende, betagende – ja alt det Cage lever for.

Nu skal der forceres fisse – Milla ligger sig på alle fire. Hendes veldrejede bagdel lokker og logrer. Cage skubber sig ind i fissen, der føles stram som en størrelse 8 handske til en 10’er hånd – Milla klynker, så Cage sætter ikke tempo på, men læner sig ind over Milla – bider hende i nakken og øren, lader sine hænder kærtegne brysterne og sidenhen ned over ryggen, griber fat i hofteholderen, og giver sig langsomt til at støde hårdere og hårdere. Milla tager sin hånd ind under sig, og gnider lystigt på sin klitoris. Hun skriger og stønner, så Cage må koncentrere sig 100% om sin indkøbsseddel, tv-programmet og de børsetiske regler. Hold kæft en dejlig pik nærmest råber Milla – og det hele er ved at gå helt galt for Cage – som slet ikke kan tåle den slags i sit ekstatiske univers.

Cage sætter tempoet helt ned – for til sidst at trække sig ud, og beder Milla ride ham. Hun griber Satyricondolken med et fast greb, og sætter sig på den. Hendes helt igennem elysiske brystparti danser for Cage, som var det paradisfuglenes parringsdans. Fissen nærmest suger dolken ind, og Milla hviner, stønner og kaster med håret. Pludselig hopper hun af, og tager dolken i munden. Cage stopper hende, flår regnfrakken af og modtager et handjob out of this world. Milla lader de store bryster ramme Cage på spidsen af dolken – og efter få minutter slippes alt der i ham udover Milla, som hyler af fryd. Lidt aftørring og de ligger igen side om side. Kigger dybt i øjnene – kysser dybt og vådt. Cage lader sin hånd vandre til Millas fisse. Holder hende fast med sine kys, og kører sine fingre ud og ind – op og ned af enhver fold han kan finde – driller klitoris – Milla tager sin egen hånd til hjælp også, og mens hun har Cages fingre i fissen, og befinder sig i et dybt kys, ryster hele hendes underliv. Cage sætter sig med knæene på gulvet, og hovedet mellem Millas ben. Han bruger tunge, fingre, små bid og i et laaaangt støn sender Milla den tredje kaskade af kirtelvæske udover sengen og Cages ansigt.

Vandpause. Cage henter lidt vand, og fylder nogle af isterningerne fra Champagne køleren i Millas glas.

Milla er ikke færdig med at få pik – så selvom Cage egentlig har brug for længere pause – så er det ikke noget, der passer den unge dame. Hun skubber Cage ned på ryggen, og bruger nu pludselig isterningerne på dolken. Cage er ved at gå op i limningen af liderlighed – men dolken ligger stadig halvslapt hen.

Nu tager fanden ved Milla – ingen skal forhindre hende i hendes ret til pik. Hun sætter sig igen overskrævs. Hun driller med sine bryster i ansigtet på Cage, hun vrider sit underliv, og lader fissen køre på dolken. Milla indser, der skal arbejdes for sagen – hun sætter sig ret op og ned, fletter sine fingre med Cages – ser på ham, så han føler verden står stille et øjeblik, og at denne gudinde er skabt kun for ham. Milla vil bestemme – og i en kåd leg bryder de, som var det OL. Cage har både vægt og styrke på sin side, så snart er Milla på ryggen med Cage henover sig.

Drikkepause – Chaudron Belle Helene 2008 fortæres, mens de begge opbygger tillidsforholdet via den ædle kunst at tale og lytte.

Men Milla vil have mere – alt det der champagne drikkeri er da helt fint – men hun kommet her for at udnytte den sagesløse Cage. Nu finder Cage olien frem – oversprøjter deres underliv, og lader Milla ride ham uden gennemtrængning af fissen. Milla forsvinder helt ind i et parallel univers, mens hun glubsk kører sit underliv mod den mere og mere erigerede Satyricondolk. Det var det her, der skulle til – og inden længe strømmer der igen den varmeste sprøjtende fissesaft udover maven på Cage. De slutter med endnu en ridetur – men nu med dolken i sin skede.

Hulebrødre – jeg må ærligt sige, at jeg ikke helt kunne holde rede på alle de gange, Smukke Milla sprøjtede. Men jeg har aldrig oplevet noget lignende – det var magisk, præcis som Milla havde lovet mig – nu hvor min tid med gp’ere ikke er mere.

Hov ja – jeg lovede jer den sidste udfordring. Vi pakkede pænt vores ting sammen, og tog elevatoren ned. Milla omfavnede mig – kyssede mig, som var hun klar til runde 3, løftede sit ene ben over min hofte, og viste hun igen gik trusseløs. Cage vil have magten – så han bad Milla gøre det igen i receptionen…… Milla må selv fortælle, hvem der fik sidste ord :-D

Milla – tusinde tusinde tak. Du er en ener – en kvinde som jeg med stolthed har i et lille rum i mit hjerte. Og hver gang jeg tænker på det, åbenbares rummets indhold, og et lille listigt smil, som kun du og jeg forstår, vil kunne ses på mit ansigt.

Redigeret af Cage

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smukke Milla
Cage skrev, 1 time siden:

Når Smukke Milla ikke vil komme til Djævleøen - må Djævleøen komme til Smukke Milla.

Her får I min anmeldelse af min tid sammen med Smukke Milla. Det bliver næppe glemt.

https://www.eroguide.dk/forum/profile/27586-smukke-milla/

 

Det er en tirsdag morgen. Cage sidder på et lille hotelværelse, hvor han har købt sig adgang til en af oplevelsesøkonomiens virkelige glæder. Fra værelset ved siden af lyder en højlydt stønnen, som let penetrerer de tynde vægge – hele 2 gange kommer kvinden inde ved siden af i et liderligt skrig. Cage mærker, hvordan blodet løber fra hovedet – og med rasende fart fylder hans manddom – som rejser sig i stor begejstring.

Det er Smukke Milla – siger en stemme. Jeg ved det, siger Cage….. Damn det lyder frækt og vildt.

Cage tjekker sin EG kontos PM’ere. Ud for Smukke Milla står der 185. Smukke Milla har nemlig lovet Cage, at han skal være den første Københavner, der får glæden af hendes besøg – og der har været omfattende frække beskeder med det der personlige nærvær, som Cages alterego higer efter, og er afhængig af, som en bjørn der fanger laks i Canadiske elve. Cage læser dem alle igennem, mens han ikke kan frigøre sig for Smukke Millas ophidsende ekstatiske skrig. Det myldrer i hans hoved. Den 31. juli ender Cages GP Rampage – herefter er der kun plads til elskerinder, der begærer mennesket bag Cage.

Cage beslutter sig for en tur til Århus – aftaler med Smukke Milla, booker et hotelværelse, tjekker færgeafgange og spørger til, om Smukke Milla foretrækker skæg eller glatte kinder.

Det er på ny tirsdag. Cage tager et bad, barberer sig, børster tænder, pakker en taske med Chaudron Belle Helene 2008 på is, lægger de antikke champagneglas i tasken, olie og lidt rent undertøj. Kigger jakkesættene igennem, og beslutter sig for et gråt Armani sæt. Han matcher strømper og underbukser, sætter sine håndsyede Edward Green sko frem, sætter sit Patek Philippe på håndleddet – kigger sig i spejlet, og lader tankerne vandre, ser Smukke Millas billeder for sig, hører liderligheden for sit indre, og mærker hendes intelligens, intensitet og dejlige personlighed, der er skinnet igennem de mange PM’er. Starter Aston Martinen op – og sætter kursen mod vicehovedstaden i det østjyske.

Alting kribler inde i Cage – fra sit vindue på hotelværelset ser han Smukke Millas elegante gang på parkeringspladsen mod hotellets reception. Hun er iklædt en sort velsiddende bomuldskjole, solbriller som var hun Anastasia, det blanke sorte hår sidder i en fræk hestehale, paillet besatte sorte stiletter og selvsiddende nyloner. Hun er virkelig fager, velskabt og billedskøn – hendes navn er ikke en falsk betegnelse. Det banker let på døren – Cage åbner, og mødes af det vidunderligste smil, blågrønne øjne der gnistrer og en karakterfyldt personlighed, som lyser hele lokalet op.

Smukke Milla fortæller hun har glædet sig – det suger lifligt i Cages mellemgulv, mens han modtager det første kys. Et af den slags kys hvor man lige skal mærke den anden, fornemme duften, læbernes fugt og konsistens – raffineret, stilfuldt og udsøgt.

Cage finder den isafkølede champagne frem – skænker langsomt og omhyggeligt de gyldne dråber i de æstetiske glas. De skåler – ser hinanden i øjnene, og Smukke Millas flammende blik går rent ind, og sætter sig som trangen til en isvaffel i 40 graders varme. Et blik der fortæller Cage om begær og kønsdrift – og som en moderne Satyricon lader Cage sig svømme hen i det blik, mens 1000 bizarre følelser om kvindens libido strømmer gennem hans vener og hjerte. Smukke Milla fortæller om sin tur fra bilen til værelset. Hun svinger benene ud – og et ældre ægtepar får et Britney Spears moment. Skæbnen vil, at de atter mødes ved elevatoren. Smukke Milla spørger med et sjofelt øjekast – om de skal med. Nej tak - vi tager den næste, lyder svaret. Velkommen til vores nypuritanske tider….. Senere skulle Cage udfordre Milla på hendes mod.

Smukke Milla begynder at afklæde Cage – og gør sig klar til at tage Satyricondolken i munden. Men det skal vi ikke have noget af nu – Cage trækker Smukke Milla op, og vælter hende omkuld på sengen. Stikker hånden mellem hendes ben, og møder hende nu i et dybt vådt kys – og nu er der forbindelse – deres tunger rammer alle tangenter på pianoet, læberne danser vals til tonerne som gjaldt det VM, og de libidinøse gisp vidner om indføling og affekt. Milla er ikke sådan at skubbe rundt med, og beslutsomt stikker hun hånden i Cages underbukser – nærmest flår den nu halvt erigerede Satyricondolk frem. Hun vælter Cage om på ryggen, trækker hans underbukser af – og trækker sin sorte bomuldskjole over hovedet, og afslører sin indsnøringshofteholder, der frækt går ned over numsen, og hæfter de prydelige nyloner. Stadig iført BH og stiletter lægger Milla sig ind over Cage, presser sit underliv ned, kysser ham grådigt og intenst. Hun bider Cage i brystvorterne, lader sin tunge spille ned over maven, griber dolken, og går til roden. Cage er 45+ og har i hele sin seksuelle karriere aldrig – det skriver vi lige igen – aldrig – ladet sig styre og kontrollere af en kvinde. Men her må han overgive sig – give sig hen – nyde og modtage. Voldsomt grænseoverskridende og stærkt charmeret af dette ornamentale stykke kvindfolk. Kære Hulebrødre – en grænsebom er hævet for Cage – og han bliver aldrig den samme.

Som velinformerede læsere vil vide, er fransk ikke Cages yndlingssex. Griber i Millas hestehale, trækker hende til sig – og overskrævs tager Milla sin BH af – til syne kommer de mest billedskønne runde naturlige bryster. Her er ikke fyldt plastik i, og de mørke strittende brystvorter nærmest hviner efter nap og tungespil. Milla sætter sig på dolken – og det uforskammet skønne syn af Millas skamlæber, der kærtegner dolken med en glidende bevægelse får Cage i en rus af ukontrollerbar trance. Milla smider brysterne i ansigtet på Cage, vugger sit underliv, og kysser så enhver genert engel, må kigge væk. Behændigt sætter Milla sig på Cages ansigt – den nu fuldstændig våde liderlige fisse kræver sin ret, Milla smager som et lille stykke af himlen – og Cage bruger tunge og fingre, mens Milla i vildere og vildere tempo kører hele sit underliv mod ansigtet. Hun griber dolken, og stønner sine skrig ud. Cage skubber Milla væk – vælter hende om på ryggen, og kaster sig mellem hendes ben. Lader sin tunge køre langs af alle folder, bider Milla på inderlårene, bruger sine hænder på bryster, venusbjerg og lader dem vandre ned over Millas ben og kilder hende under tæerne. Sætter to fingre ind, og presser dem mod forreste skedevæg. Og her sker det første gang – i det der skrig der penetrerede hotelvægge ugen før – sprøjter Milla den lækreste varme væske lige i ansigtet på Cage, der lystent sluger, og holder Milla fast, mens tungen fortsætter til lydbølger, der ikke efterlader hotellets gæster noget til fantasien.

Cage glider hen over Millas varme sitrende krop, lader dolken køre helt yderste i fissen. Driller den uden penetrering. Milla vrider, og vender sig, og fortærer Cages kys med den mest vidunderlige øjenkontakt fra disse glødende, smilende, frække æd mig øjne – og minsandten om ikke skønheden endnu engang vælter sine safter ud over Cage – denne gang er de underliv mod underliv – og følelsen af Millas eksplosion er forførende, betagende – ja alt det Cage lever for.

Nu skal der forceres fisse – Milla ligger sig på alle fire. Hendes veldrejede bagdel lokker og logrer. Cage skubber sig ind i fissen, der føles stram som en størrelse 8 handske til en 10’er hånd – Milla klynker, så Cage sætter ikke tempo på, men læner sig ind over Milla – bider hende i nakken og øren, lader sine hænder kærtegne brysterne og sidenhen ned over ryggen, griber fat i hofteholderen, og giver sig langsomt til at støde hårdere og hårdere. Milla tager sin hånd ind under sig, og gnider lystigt på sin klitoris. Hun skriger og stønner, så Cage må koncentrere sig 100% om sin indkøbsseddel, tv-programmet og de børsetiske regler. Hold kæft en dejlig pik nærmest råber Milla – og det hele er ved at gå helt galt for Cage – som slet ikke kan tåle den slags i sit ekstatiske univers.

Cage sætter tempoet helt ned – for til sidst at trække sig ud, og beder Milla ride ham. Hun griber Satyricondolken med et fast greb, og sætter sig på den. Hendes helt igennem elysiske brystparti danser for Cage, som var det paradisfuglenes parringsdans. Fissen nærmest suger dolken ind, og Milla hviner, stønner og kaster med håret. Pludselig hopper hun af, og tager dolken i munden. Cage stopper hende, flår regnfrakken af og modtager et handjob out of this world. Milla lader de store bryster ramme Cage på spidsen af dolken – og efter få minutter slippes alt der i ham udover Milla, som hyler af fryd. Lidt aftørring og de ligger igen side om side. Kigger dybt i øjnene – kysser dybt og vådt. Cage lader sin hånd vandre til Millas fisse. Holder hende fast med sine kys, og kører sine fingre ud og ind – op og ned af enhver fold han kan finde – driller klitoris – Milla tager sin egen hånd til hjælp også, og mens hun har Cages fingre i fissen, og befinder sig i et dybt kys, ryster hele hendes underliv. Cage sætter sig med knæene på gulvet, og hovedet mellem Millas ben. Han bruger tunge, fingre, små bid og i et laaaangt støn sender Milla den tredje kaskade af kirtelvæske udover sengen og Cages ansigt.

Vandpause. Cage henter lidt vand, og fylder nogle af isterningerne fra Champagne køleren i Millas glas.

Milla er ikke færdig med at få pik – så selvom Cage egentlig har brug for længere pause – så er det ikke noget, der passer den unge dame. Hun skubber Cage ned på ryggen, og bruger nu pludselig isterningerne på dolken. Cage er ved at gå op i limningen af liderlighed – men dolken ligger stadig halvslapt hen.

Nu tager fanden ved Milla – ingen skal forhindre hende i hendes ret til pik. Hun sætter sig igen overskrævs. Hun driller med sine bryster i ansigtet på Cage, hun vrider sit underliv, og lader fissen køre på dolken. Milla indser, der skal arbejdes for sagen – hun sætter sig ret op og ned, fletter sine fingre med Cages – ser på ham, så han føler verden står stille et øjeblik, og at denne gudinde er skabt kun for ham. Milla vil bestemme – og i en kåd leg bryder de, som var det OL. Cage har både vægt og styrke på sin side, så snart er Milla på ryggen med Cage henover sig.

Drikkepause – Chaudron Belle Helene 2008 fortæres, mens de begge opbygger tillidsforholdet via den ædle kunst at tale og lytte.

Men Milla vil have mere – alt det der champagne drikkeri er da helt fint – men hun kommet her for at udnytte den sagesløse Cage. Nu finder Cage olien frem – oversprøjter deres underliv, og lader Milla ride ham uden gennemtrængning af fissen. Milla forsvinder helt ind i et parallel univers, mens hun glubsk kører sit underliv mod den mere og mere erigerede Satyricondolk. Det var det her, der skulle til – og inden længe strømmer der igen den varmeste sprøjtende fissesaft udover maven på Cage. De slutter med endnu en ridetur – men nu med dolken i sin skede.

Hulebrødre – jeg må ærligt sige, at jeg ikke helt kunne holde rede på alle de gange, Smukke Milla sprøjtede. Men jeg har aldrig oplevet noget lignende – det var magisk, præcis som Milla havde lovet mig – nu hvor min tid med gp’ere ikke er mere.

Hov ja – jeg lovede jer den sidste udfordring. Vi pakkede pænt vores ting sammen, og tog elevatoren ned. Milla omfavnede mig – kyssede mig, som var hun klar til runde 3, løftede sit ene ben over min hofte, og viste hun igen gik trusseløs. Cage vil have magten – så han bad Milla gøre det igen i receptionen…… Milla må selv fortælle, hvem der fik sidste ord :-D

Milla – tusinde tusinde tak. Du er en ener – en kvinde som jeg med stolthed har i et lille rum i mit hjerte. Og hver gang jeg tænker på det, åbenbares rummets indhold, og et lille listigt smil, som kun du og jeg forstår, vil kunne ses på mit ansigt.

Jeg takker for et helt uforglemmeligt møde, som altid vil sidde dybt i mig. Det var frækt, intenst og vidunderligt :x

Jeg sad hele vejen hjem, med et kæmpe smil på, fyldt med liderlighed og tilfredsstillelse. :-) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Catja skrev, for 27 minutter siden:

 

Tak Cage ;)

Kan kun opfordre Cage til et besøg hos Catja inden han tager en pause :)....Jeg gør ikke i anmeldelser, men besøgte Catja i Vejle...OMG :wub:

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Catja
H_Jensen skrev, 1 time siden:

 

Tak søde og kys til dig.... lige der hvor du allerhelst vil have det  :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest fynbomanden

Flyttet til andet sted

Redigeret af fynbomanden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Smuk sprog @Cage. Jeg håber ikke @Smukke Milla er blevet forvænt af hendes flirten med yuppie kulturen, så hun fremefter stadig kan sætte pris på en Slots øl hos en joggingbukse klædt midtjyde med clogs sandaler, tennissokker og daggamle skægstubbe.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Midtj skrev, for 1 minut siden:

Smuk sprog @Cage. Jeg håber ikke @Smukke Milla er blevet forvænt af hendes flirten med yuppie kulturen, så hun fremefter stadig kan sætte pris på en Slots øl hos en joggingbukse klædt midtjyde med clogs sandaler, tennissokker og daggamle skægstubbe.

Tror Milla selv må svare på det :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smukke Milla
Midtj skrev, for 39 minutter siden:

Smuk sprog @Cage. Jeg håber ikke @Smukke Milla er blevet forvænt af hendes flirten med yuppie kulturen, så hun fremefter stadig kan sætte pris på en Slots øl hos en joggingbukse klædt midtjyde med clogs sandaler, tennissokker og daggamle skægstubbe.

Den trak lige på smilebåndet :x

Ser dog lige Onslow for mig. 

Altid en fornøjelse at læse jeres skønne kommentarer 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smukke Milla

Og søde Cage, skulle du fortryde dit valg, så ringer du bare :x

Frække kys 

Milla

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Smukke Milla skrev, for 8 minutter siden:

Og søde Cage, skulle du fortryde dit valg, så ringer du bare :x

Frække kys 

Milla

Vi er der ikke endnu. Jeg må være tro mod mine egne svagheder. 

Jeg kan næsten modstå alt undtagen fristelser - og du er den største af dem alle. :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smukke Milla

Sidder her med et genert og ydmygt smil nu. :x

Det går lige i hjertet.. :x

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

@Cage som altid blændende formuleret. En sand fornøjelse at læse. Yderst detaljeret og alligevel med plads til 'det' usagte, som kun de tilstedeværende kan begribe.

MS

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
nuser9 skrev, for 23 timer siden:

Fantastisk beskrivelse.

Men hvordan kunne du være i et hotelværelse lige ved siden af??

He he he - min diskretion forhindrer, at jeg kan dele det - Sorry :roll:

Men inden nogle af de sædvanlige konspiratorer begynder deres hovedløse spekulative fjollerier - nej @Smukke Milla havde ingen andel, viden eller pengeforhold involveret i denne tilfældighed, som også tilfældigvis passer godt ind i anmeldelsens opbyggelighed :roll:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

@Mizz Skov - tak for rosen - som rettelig også bør gå til @Smukke Milla uden hendes engagement, indlevelse og vildskab ville inspirationen til at skrive en hæderlig ;) anmeldelse jo ikke være til stede.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

En hulebror har rettelig gjort mig opmærksom på det misforhold, at jeg skriver, at @Smukke Milla er iført selvsiddende strømper, og senere beskriver hofteholderen, der hæfter til nylonerne.

Jeg tror måske, jeg har ret i begge forhold , men mon ikke vi kan lokke Milla til at opklare mysteriet :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smukke Milla
Cage skrev, for 5 timer siden:

He he he - min diskretion forhindrer, at jeg kan dele det - Sorry :roll:

Men inden nogle af de sædvanlige konspiratorer begynder deres hovedløse spekulative fjollerier - nej @Smukke Milla havde ingen andel, viden eller pengeforhold involveret i denne tilfældighed, som også tilfældigvis passer godt ind i anmeldelsens opbyggelighed :roll:

Jeg var helt uden skyld denne dag. Dog lige bortset fra mine høje lyde. Som jo helt sikkert kom fra min mulige sangundervisning:-D

Øhh eller var det nærmere i mit høje G punkt og total nydelse i min rus af liderlighed:x

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smukke Milla
Cage skrev, for 13 timer siden:

En hulebror har rettelig gjort mig opmærksom på det misforhold, at jeg skriver, at @Smukke Milla er iført selvsiddende strømper, og senere beskriver hofteholderen, der hæfter til nylonerne.

Jeg tror måske, jeg har ret i begge forhold , men mon ikke vi kan lokke Milla til at opklare mysteriet :P

Skal vi ikke bare sige, at der blev kræset for både de selvsiddende og hofteholderen. Og senere blev der trukket lidt op i hofteholderen , så der var frit udsyn til det bagerste hul :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Smukke Milla skrev, for 5 minutter siden:

Skal vi ikke bare sige, at der blev kræset for både de selvsiddende og hofteholderen. Og senere blev der trukket lidt op i hofteholderen , så der var frit udsyn til det bagerste hul :-)

 

Og sikke et udsyn :wub:... Det slår havudsigt til enhver tid :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Smukke Milla skrev, den 31/7/2016 at 22:21:

Skal vi ikke bare sige, at der blev kræset for både de selvsiddende og hofteholderen. Og senere blev der trukket lidt op i hofteholderen , så der var frit udsyn til det bagerste hul :-)

 

Nu jeg tænker over det, er det vel knapt et svar? Var strømperne selvsiddende, som så også bare havde fået en "hæfteklamme" til den frække hofteholder? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smukke Milla

Strømperne kunne sagtens sidde selv, uden hjælp fra div clips :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej smukke Milla

Har du en annonce eller link til billeder af dig. Bliver lidt hed efter en god gang passioneret hygge med dig?

På forhånd tak

A

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smukke Milla
anders skrev, for 24 minutter siden:

Hej smukke Milla

Har du en annonce eller link til billeder af dig. Bliver lidt hed efter en god gang passioneret hygge med dig?

På forhånd tak

A

Søde du finder info om mig under min profil, aktivitetsfeed og om mig. :-)

Kys kys 

Milla

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...