Hop til indhold
kortehansen

Emily. De polske Piger fra Sydhavnen...på Amager

Recommended Posts

Var et smut forbi Emily her til morgen. Selv om jeg har besøgt en del af de polske piger der huserede i Sydhavnen havde jeg indtil nu ikke besøgt Emily. Hun åbnede engang døren til penthouselejligheden for mig da jeg skulle besøge en anden, men ellers har jeg ikke set mere til hende. Så hun var tilbage mens jeg sad og spiste morgen mad og tænkte at jeg nok måtte holde en tidlig frokost i dag.  SMS’ede lidt frem og tilbage og fik en tid klokken lidt i 11.

Blev taget i mod af en smilende pige som hurtigt fik spurgt til hvor lang tid jeg ville have, jeg tog en time for at være på den sikre side og priserne er jo ikke al verdenen.

Emily smed sin sparsomme beklædning ret hurtigt og fik lagt mig ned og gik i gang med en omgang superfransk hvor både kugler og pik fik god behandling. Erfaring har dog lært mig at nogen piger giver ekstra god service når man betjener dem også. Så ned på ryggen med Emily og mig ned mellem hendes ben. Det tog lidt tid men det gav det ønskede resultat og da Emily var færdig med krampetrækningerne fik jeg et dejlig grin og djævelsk smil fra hende inden hun gav mig et dejligt dybt tungekys. Emily forsatte sin franske behandling af mine ædlere dele med fornyet iver inden der kom gummi på den lille. Med min velsignelse satte hun sig og begyndte at ride der ud af i fuld fart. Det kunne hurtigt have været slut der, men fik skiftet til missionæren hvor der kom lidt mere ro på. Alt i alt blev der vel knaldet en lille halv time inden jeg var færdig.

En positiv ting var at da jeg var færdig før tiden var gået kunne Emily sagtens have fået mig ud før tid efter et hurtigt bad. Istedet forslog hun at jeg fik en gang massage inden badet og så kunne vi snakke lidt. Blev til en hyggelig sludder hvor jeg blandt andet fik at vide hun var ankommet i går og jeg var denne her turs første gæst.

Jeg kunne sagtens finde på at besøge Emily igen en anden dag. Erfaring siger mig at repeat-business ofte kan betales sig for mig, men om det bliver under hendes nuværende Danmarks besøg jeg kommer igen ved jeg ikke endnu.

LINK: https://escortguide.dk/P/sweet-lovely-young-emily-waiting-for-you--28847.html   

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Hansen,

Det glæder mig vi har samme oplevelser og erfaring med Emily!

Hun er en lille stjerne i mit univers!

Kan kun støtte dig super sex ;);)

Del dette indlæg


Link til indlæg
DenNysgerrige skrev, den 10 August 2016 at 09:04:

Tak for anmeldelsen :) Hvor høj er hun ? Og hvad alder ville i gætte på ?

Selv tak. Det med højden må jeg være dig svar skyldig på. Jeg er 183 og Emily er vel et hoved lavere må indrømme jeg ikke lagde mærke til det da vi ret hurtigt lå ned... Alderen derimod er vist 19-20 (max 21 år).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...