Hop til indhold
Knaldperlen

ADVARSEL - NY DELICIOUS SLANK SOFIE PÅ AMAGER

Recommended Posts

Den slanke unge dame bød på ægte superfransk og hendes billeder med en flot flad mave og en flot bagdel er ægte, men derudover er der ikke noget positivt at sige. Trods rigtig mange besøg hos glædespiger, så er Sofie det mest underlige og uengagerede kvindemenneske jeg har mødt i en seng. Hun burde kende jobbet, for før København har hun huseret i bordeller i Spanien.

Sofie besøges på Øresundsvej XX - reelt på adressen overfor. Hun er af 1/2 spansk og 1/2 rumænsk afstamning – og dårlig til engelsk. Værst af alt: Hun er en underlig fisk. Når man har afleveret pengene og er landet i sengen starter hun et spil "hvorfor kommer du her?" – "skal du have noget for dine penge?". Sådan var hendes stil.

Det eneste som talte lidt til hendes forsvar var, at hun åbenbart havde været på til kl. 23 aftenen før – og både havde stresset fisse og ømme brystvorter.

Hun burde have holdt en fridag – eller mere sandsynligt have skiftet branche - så kort kan det siges.

 

https://escortguide.dk/P/ny-delicious-slank-sofie-paa-amager-29436.html

Redigeret af Extinguisher
glemt link

Del dette indlæg


Link til indlæg

Håller med, hon var maerkelig. Det var mykket konstigt snak, hon spolierede stemningen og sa underlige ting. Måske går hon på piller, eller er det kun hennes måde at vare. Lidt trist, speciellt som jag tog en time. Blev charmed først af henne. Og hun er ok flodt. :-(

Redigeret af Lemac

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...