Hop til indhold
møgsvinet

White Elefant - Hobro

Recommended Posts

Jeg var på tur lidt hjemmefra i dag og tænkte at jeg ville prøve noget nyt (udenfor Århus) og valget faldt så på White Elefant i Hobro. Da jeg kom indenfor sprang der straks et nydeligt lille nips op fra stolen og viste mig med ind i massagerummet hvor vi skulle være. Stedet har et forrum hvor man kommer ind, så går man igennem et lille 'rum' der egentlig er sammenhængende med forlokalet. Det er kun adskilt af en skillevæg og så er der et forhæng for enden ud mod passagen der går videre til næste rum. Næste rum er så egentlig et køkken hvor der er et forhæng til den ene side med en madras bag - og fra køkkenet er der gennemgang ud til en gang med toilet på den anden side. Sagt på en anden måde, der kan komme en del forstyrrelser uanset hvad rum man bliver placeret i. Jeg blev placeret i 'køkkenet'. Jeg klæder mig af og smider mig på madrassen. Hun begynder at massere og det starter lovende ud da hun kun bruger begrænset med olie og bruger albuer og underarme til at trykke med. Hun har dog ikke masseret mere end et par minutter før hun spørger til hvad jeg ønsker, om jeg vil have body2body. Jeg spørger så til bum bum og hun siger okay og 1000,- kroner. Det er så i orden. Hun smutter så et kort øjeblik og jeg kan høre hun smider tøjet da hun kommer tilbage. Den resterende massage bliver så noget flygtig og sporadisk og flere gange afbrudt af at hun lige skulle tjekke mobilen og svare på beskeder - useriøst! En enkelt gang bliver vi også afbrudt af at hende den anden (mutter?) kommer trampende igennem køkkenet og ud på toilettet og tilbage igen lidt senere (og hun har ikke lært at lukke en dør forsigtigt!) og vælger sgu så at skulle stå og vaske hænder i køkkenet.
Nå, men jeg bliver så bedt om at vende mig og regner med at jeg så får lidt massage på forsiden, men nej, hun går direkte efter lillemanden og begynder at rykke lidt i den og gøre den stiv og sætter et kondom på den og hælder lidt olie over (jeg elsker at thaier åbenbart tror at det er velegnet som glidemiddel sammen med kondomer). Hun trækker mig op og hopper så op i hovedenden af madrassen og vender røven til mig doggystyle. Intet forspil eller noget, næh, jeg kan bare stikke den ind og gøre det der skal gøres. Det skal så siges at hun var ret stram, så det var heller ikke så svært at gøre det der skulle til for at få forløsning. Undervejs trak hun flere gange mine hænder fra hendes hofte op til hendes bryster som at det var der de skulle være - måske for at jeg ikke kunne lave helt så lange og hårde stød som når jeg havde fat om hendes hofter ...
Hun tørrede lige det værste af og stak mig så et par stykker papir og en vådserviet til selv at klare resten. Jeg blev tilbudt en cola bagefter, men ikke et bad. (Jeg ved slet ikke om de ikke har det der. Jeg synes faktisk ikke det så sådan ud da jeg var ude på toilettet.)
Fra jeg kom til jeg gik var der ikke gået en halv time! Da jeg var færdig gik jeg lige ned i genbrugsforretningen for at se om de havde noget spændende vinyl. Da jeg kom ud fra butikken så jeg den lille thaipige lidt længere nede ad gaden sammen med en eller anden fyr (kæreste?). Så hun har sikkert haft travlt med at få mig ekspederet ud af butikken så hun kunne få fri og komme ud til ham (jeg var der nogle timer før lukketid).

Konklusion: Et træls indrettet sted og en ret uengageret pige. Chancen for gentagelse er næppe til stede.


Stedet: 4/10 - Det ligger med indgang lige ud til gågaden, men det er ikke det der generer mig. Derimod at man hele tiden kan høre lidt småsnakken ude fra forlokalet og at der kommer nogle traskende forbi og forstyrrer.

Pigen: 7,5/10 - Det er ikke hende på billederne. Hende jeg var ved var ca. 150 høj, nok maks. 45 kg og sidst i 20'erne. Brysterne var en god håndfuld (nok omkring en C-skål ud fra hendes størrelse) men hendes areolaer var meget store, hvilket jeg ikke fandt ret sexet. Hun har en stor hæslig tatovering over fjamsen som nærmest går fra hofteben til hofteben - dog så den glatbarberet ud. Det er klart areolaerne og især tatoveringen der trækker ned for ellers så havde hun en rigtig flot krop med en dejlig lille bagdel ...

Massagen: 2/10 - Selv om den startede godt ud så blev det hurtigt til en gang sporadisk og ligegyldigt juks med nogle trælse afbrydelser fordi hun havde mere travlt med mobilen.

Sex: 4/10 - Det var dejligt at hun var så stram som hun var og det var en nydelse at se på hendes lille røv, men det er også det eneste positive der er at sige om afslutningen.


https://www.escortguide.dk/P/white-elefant-thaimassage-ny-pige-d-23-5-23165.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
møgsvinet skrev, for 6 minutter siden:

Nope ... hvis du nu klikkede på linket og kiggede billederne så ville du fange Nimbushs joke ;-)

Godt nok en kedelig joke....det er altså nr 9 der ikke er en pige på;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
møgsvinet skrev, den 26/7/2016 at 23:06:

Da jeg kom ud fra butikken så jeg den lille thaipige lidt længere nede ad gaden sammen med en eller anden fyr (kæreste?). Så hun har sikkert haft travlt med at få mig ekspederet ud af butikken så hun kunne få fri og komme ud til ham (jeg var der nogle timer før lukketid).

 

Det var sikkert Alfons Åberg :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg
lakridspibe skrev, for 3 timer siden:

Godt nok en kedelig joke....det er altså nr 9 der ikke er en pige på;-)

Ja, det er jo egentlig rigtigt når det store billede tæller med ... og måske ikke den bedste joke, men det med humor har jo også tit trange kår herinde ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...