Hop til indhold
Guest henriksto

Amanda vanløse

Recommended Posts

Guest henriksto

Hej drenge, var forbi https://escortguide.dk/P/amanda-paly-back-only-one-week-28362.html

hun er pisse sød, hun kom i går og er væk igen søndag, stedet er ikke pisse diskret, men hvad skal ikke se dem som bo i nærheden igen alligevel. men det var en læderbriks og der var ikke udluftning, så vi fik det lidt varmt. 

Pigen er helt klar hende på billederne, skønne naturlig bryster, ingen tusser (dejligt) og så var hun ren og dejlig naturlig og smilende pige, som var sød, og meget venlig imod lillemanden, selve akten, svinger jo fra bror til bror, så det vil jeg ikke komme ind på, men masser af nærvær. Jeg kan kun give hende min varmeste anbefaling, hun skal behandles godt :-)

Hun taler fint engelsk

45 min var 45 min

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hende har jeg også besøgt for nogle uger siden dengang hun opholdt sig i Rødovre - i en villa ikke ret langt fra Rødovre St.

Jeg havde også den samme oplevelse af Amanda som du beskriver - hun er nok en af de sødeste GP'er jeg nogensinde har mødt.

Jeg kunne ikke stå for billedet nedenfor og blev nødt til at besøge hende - udmærket oplevelse og hyggelig samtale efter akten.

599909_large.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...