Hop til indhold
Guest chris 60

Stine Jylland.

Recommended Posts

Guest chris 60

Drenge! Her tog jeg een for holdet!! http://www.escort5.dk/soegfritekst.html?searchterm=stine

Og lad mig lige understrege een gang for alle! NEJ!! Hun ligner slet ikke de der amatørselfies i annoncen! Hun er VÆSENTLIGT dejligere i virkeligheden.

Virkeligt et sødt væsen, smukt ansigt, medlevende og interesseret i, hvem du er! Jow, som vi siger i Jylland, hun har pænt meget store bryster, men hvor usandsynligt det end må lyde, så er de faktisk faste og lækre og MEGET følsomt reagerende! ;-)  Hun brugte en del tid på at fortælle mig, at dette er en hobby, hvor hun kun siger ja de dage og antal om dagen, som hun har lyst til. Jeg var næstsidste i aften, men der gik et pænt stykke tid over den aftalte, før vi kunne give slip på hinanden. Der var kemi, så det baskede!

Rund pige og erotisk buttet! JA for fanden, skøn, kysser dejligt, og eeeelsker sex - masser af det!! Havde hun ikke haft en aftale mere, var vi gået i gang igen, men det har vi så aftalt at gøre næste gang - på en fridag! ;-)  Hun er totalt vanedannende, hvis man er til en lidt stor pige! Og ikke stor, som i STOR, men erotisk buttet/lækker!!

Nåmen, hun har tilladt mig at skrive om hende herinde, og det vælger jeg så at gøre, selvom jeg helst vil ha' hende for mig selv! :-):-)  Hun har ikke været på "banen" ret længe, men er åbenbart temmelig populær allerede! Hun klagede egentlig kun over manglende tid! ;-) 

Gentagelsesrisiko : 120% Hende her bliver man ikke træt af på halvanden time, som var vores aftalte tid - og som blev en del længere - og chaufføren blandede sig ikke. Hun kan lide øl og drak skam ud inden afgang! 

Jeg vil ikke gå i detaljer om samværet, blot sige at der var konstant øjenkontakt - osse ved blow - og hun nød at sidde øverst og selv bestemme "farten"! Og hendes blow er i øvrigt i aldeles topklasse. Hun nyder det og nyder, at du nyder det! Og det er ikke løwn! Den slags kan man ikke fake sig til! Det sagde både hendes øjne og mund, når hun - sjælden - slap chefen!

Vær  god ved hende, drenge, hun er guld!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...