Hop til indhold
StjernePer

Min første trans oplevelse

Recommended Posts

Så skulle det være - jeg måtte prøve en Ladyboy - efter at kigge på billeder af Nadie og Malii måtte jeg besøg dem. Ringede til Malii og aftalte en tid - da jeg ankom til stedet åbene Nadie - hun et godt nok en køn tøs,  hun sagde at Malii lige havde få en kunde, så jeg overvejede kraftigt Nadie - men jeg havde jo en aftale med Malii. Der gik kun 5min, så stod den mest sexede Ladyboy i døren. Jeg meldte straks at det var mit første besøg ved en trans, Malii svarede tilbage med det dybeste og længste kys jeg længde har modtaget - waw. Hun smilede over hele hendes dejlige ansigt. Efter det med pengene var overstået - var der meldt lækkert og sexet kys - som blev erstattet af en fantastisk 69 - hun nyder virkelig at få slikket The balls - dejlige lyde. Herefter mange dybe kys hvor hun spurgte om hun måtte prøve mig - vær forsigtig sagde jeg. Det var en ud af boksen oplevelse, som jeg aldrig glemmer - tusind tak Malii. Hun kom i en dejlig omgang efter ca. 10min. Så skulle jeg prøve efter ordre fra Malii. Hun er super stram og lækker at kn.... - herefter lå vi og hyggede - intet tidspres. Da vi var færdige var der gået noget tid - men Malii sagde hun havde haft en dejlig oplevelse. Tak Malii for at føre mig ind i denne dejlige verden. Hvis i besøger tøserne, så pas godt på dem - det fortjener de begge.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg bliver nød til at besøge denne dejlighed igen, hun er simpelhed for lækker. Jeg kommer tilbage efter besøgt. Er der nogen der har prøvet hendes pisk ? - jeg har aldrig prøvet pisk, så gerne noget feedback 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...