Hop til indhold
Mr1time

Trekant - Nika & Nicole Odense

Recommended Posts

Besøgte i form. http://www.escort5.dk/profil-12806-Odense-Trekant+m.+2+søskende+ultimativ+oplevelse.html

har dog besøgt dem en gang før for lang tid siden, så vidste hvor dejlige piger det var. Blev modtaget af de 2 smilende blondiner, og efter en hurtig afvaskning, stod vi alle 3 tæt sammen og kyssede og nussede. Pigerne i ens pikante bodystocking g mig som de klædte af lidt på skift. Nicole stillede sg foran mig og bøjede sig frem så min pik kørte mellem ballerne mens Nika stod bagved og kærtegnede mig overalt samtidig med de vådeste tungekys.

satte mig på sengen og slikkede en stående Nika mens jeg kærtegnede Nicole og derefter guffede jeg en liggende Nicole mens Nika gav BJ.

kom helt ned på langs og Nika op over mit ansigt men Nicole satte sig op og red mig. Mine hænder var overalt, 4 bryster, 2 fisser og 2 røve man kunne tage på, havde man dog bare haft flere hænder ;-) kunne mærke der ikke var langt igen, så fik Nicole om til doggie og afsluttede der mens jeg kyssede og fingrekneppede Nika.

først der kom jeg i tanke om at jeg slet ikke havde kneppet Nika, øv øv øv, men har dog været på hende en del gange i tidens løb.

super duper oplevelse med 2 smilende kønne piger som virkelig gør meget for at man skal få en god oplevelse. Nika er den med de vådeste kys hvor Nicole er lidt med tilbageholdende. Havde jeg finanser, tog jeg sgu afsted igen Idag, og denne gang en time.

de sagde at de tog hjem onsdag, så ved ikke om de er på onsdag også, eller imorgen er sidste dag

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
jes midtfyn skrev, for 1 time siden:

det tro jeg MR 1 time ved .da han kun skriv om piger der ud fra

Det er vist ikke rigtigt, min sidste anmeldelse var fra København, i øvrigt lavet 4-5 stykker derfra. Også fra Vejle og Århus, ja selv fra Kruså.

men udover det, har du ret, jeg kan godt lide at "komme" der, da det kun er 5 min. Fra mit arbejde. Samtidig har jeg vel været sammen med 10-15 forskellige piger der, og aldrig blevet skuffet. Sidst jeg prøvede et andet sted i nærheden, var billeder jo vildt misvisende.

jeg kan svare lige så hurtigt som alle andre, altså når en annonce kommer på. Fortsat god dag

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...