Hop til indhold
Knaldperlen

Ny tur i himlen med Yaya hos Apex-Siam, Mariendalsvej

Recommended Posts

Jeg var atter kommet til penge efter at bilen var crashed - og det var tid at tage på besøg hos min helt specielle thai-veninde Yaya hos Apex-Siam på Mariendalsvej på Frederiksberg.

Hun kan det med massage, hvor ALT bliver æltet igennem - venligt og behageligt men bestemt. Som prikken over i'et, så virker det som om, at hun har meget få grænser omkring de ydelser, som mange søger hos thai-pigerne ud over massage af ømme muskler, stivnede rygge etc. Hun ved, hvad jeg kommer for, og som sædvanlig stod hun klar med et stort smil , da jeg trådte ind af døren på det aftalte tidspunkt. Jeg kunne helt afslappet lægge mine 1.500 kr. og bede om "same procedure as last time" - vel vidende, at hun ikke ville lade mig gå før enhver stivhed i kroppen var udløst og før jeg bl.a. også var blevet nusset kærligt og længe i "det allerhelligste", mens jeg lå på knæ og albuer. Sådan var det også denne gang. Desværre var det først langt henne i den indledende oliemassage, at jeg opdagede, at hun for at glæde mig havde valgt at klæde sig splitternøgen. Hvis jeg havde vidst det, havde jeg nok kigget og nusset en del mere, da hun har en rigtig flot krop med et par små B-skåle... Som tidligere varede den bestilte time næsten to med det hele. Da var overtrykket i mine væskedepoter forsigtigt tørret op med køkkenrulle og mine myoser både for og bag havde fået en ekstra tur - bl.a. dem ved iskias-nerverne i underbenene. Da jeg efter en tur i Apex-Siam's brusekabine (sådan en har de til specielle gæster) endelig var klar til at gå ud af døren og ned ad trappen igen, så skulle jeg passe ekstra på ikke at gå omkuld i de lyserøde skyer. 

Yaya er at træffe på Apex-Siam de fleste dage pånær lørdag. Venligt adspurgt oplyste hun, at hun er 31 år - og på ferie i Thailand fra ca. 8. august og en måned frem. 

Apex-Siam: http://www.apexsiam.dk og https://escortguide.dk/P/apex-siam-thaimassage-24381.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...