Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var temmelig nervøs i timerne op til Selenas ankomst. Hvad var det nu, jeg havde raget mig ind i? En totalt ukendt pige, og så én på 19 år - allerede dér havde jeg brudt to af mine regler, for normalt tager jeg kun piger der er blevet positivt anmeldt, og som er mindst 25 år. I begge tilfælde pga for mange skuffende oplevelser, det sidste fordi en del unge piger har svært ved at være intim med en gammel mand. Og med "ung" mener jeg altså måske 23, ikke 19!
Hvorfor valgte jeg så Selena? Fordi rigtige mange af pigerne der bruger hendes chauffør har været stjerner, og fordi det han skrev om hende lød bare SÅ positiv:
"Hej, jeg hedder Selena og er en varm og kærlig MEGET sexglad spansk pige på bare 19 somre. 158 cm høj og vejer 55 kilo. En lille stram altid glatbarberet mis og store frække krammeglade D skåls bryster, der elsker at blive nusset og slikket."
Og her er der tale om en mand, jer plejer at skrive sandheden.
Og så fordi hendes billeder, som jeg vidste, ville være ægte, viste en pige, der virkede yderst venlig og smilende.

sel2.jpgsel3.jpgselena 1.jpg
Det afgørende øjeblik er altid når hun kommer ind ad døren og hilser. Hvis jeg får et kys og en kram med det samme, ved jeg, at det vil gå godt, og omvendt. Og det fik jeg. Kæmpe smil, ingen forbehold. Faktisk ikke engang diskret, for hendes åben jakke gjorde intet for at skjule de store bryster, der var ved at falde ud af blusen og ikke var generede af et BH. Sikke et held af hun ikke mødte nogle af mine snerpede naboer på vejen op! Hun ser forrest præcist ud som på billederne.
Fordelen ved piger, der kun tilbyder en times samvær, er, at de er indstillede på ikke alene sex men også et møde mellem mennesker. Og det var hun helt klart, og et dejligt møde blev det. Hun er venlig, intelligent, smuk, smilende, udadvendt, og absolut uden forbehold når det kommer til nærkontakt. Og ja, som lovet taler hun fint engelsk. Så dér har du det allerede, 10 ud af 10 helt sikkert :-) Hun var også totalt positiv gennem hele timen, nævnte flere gang at hun var glad for, at jeg kunne lide hende, og udtrykte hele vejen stor tilfredshed med seancen. 
Men hvad med sex, spørger du måske. Det gik rigtigt stærk, drevet af hendes enorm lyst, så helt undtagelsesvis måtte jeg styre det, og trække mig flere gange, så jeg ikke kom for tidligt. For jeg kommer kun én gang. Hun ville bare have tøjet af, men jeg fik hende til at afklæde mig langsomt for at nyde stemningen lidt. Så ville hun gerne at jeg legede med hende store naturlige bryster, og hun gav tilfredse lyd fra sig mens jeg gjorde det. 
Snart have jeg hende på en kontorstol mens jeg slikkede hende, og hendes reaktioner var så højlydte at jeg først troede at det var skuespil, men senere blev jeg overbevist om, at sådan var hun bare. Kussen var helt glatbarberet og meget tiltalende, og da jeg forsigtigt tog en finger med i legen sagde hun bare "yes, yes".  Så snart var den oppe og hendes lyd blev endnu højere, og der gik ikke lang tid før hun kom. Men hun forlangte på ingen måde at jeg stoppede, så hun er nok én af dem, der kan komme mange gange.
Efter hun flere gange havde spurgt, om vi ikke skulle over i sengen så hun kunne smage min pik, gjorde vi det og hun kunne vitterligt ikke vente. Jeg tror simpelthen ikke at jeg kan huske en mere ivrig sexpartner. Mit held måske, at jeg fandt hende så ung og kun var hendes 4. kunde på hendes første besøg. Jeg ville spørge hende hvorfor hun lavede det arbejde, når hun var så ung og allerede havde et imponerende uddannelsesforløb bag sig, men jeg kunne godt se, at det var et ideelt arbejde for hende, for hun får penge for noget, som hun bare elsker. Det gav hun mig helt ret i.
Nå, vi prøvede selvfølgeligt lidt af hvert. Hende mellem mine ben med et hånd på mit brystvorte og øjnene løftet op mod mig, mere brystleg, mere kys og råhygge, meget mere tid ved at slikke og lege med (og fotografere) hendes meget smukke og modtagelig kusse. Røven kom også lidt i spil på et tidspunkt, og hun kom flere gange mere. Så spurgte hun om ikke jeg ville komme op i hende?  Jo selvfølgeligt, men det havde jeg ventet med simpelthen af frygten for at afslutte det hele for hurtigt, for jeg er ikke én af dem, der kan bolle i timevis. Men vi gjorde lidt i missionæren, og så en 69er, og så red hun mig. 
Så bad hun om at jeg skulle tage hende i doggy.  Det prøvede vi lidt,  men det er noget, der sjældent går godt for mig pga mine lange ben, og jeg er heller ikke vild med det pga den manglende kropskontakt. Selvom lyderne, man kan fremkalde fra en pige ved de der klaske, kan være ret spændende, for de elsker det allesammen. 
Men jeg måtte afgive mig på et tidspunkt, så jeg valgte at få hende til at sutte igen, indtil jeg kom meget saligt i hendes mund. Nu synes jeg tit, når jeg ser porno, at det er spændende at se pigen lege med spermen, men mærkeligt nok, når det sker så mister man (jeg) øjeblikkeligt helt interesse i mere sex, jeg vil bare ligge og nyde. Så jeg nikkede da hun med munden fuld spørgende indikerede, at hun ville ud på badeværelse.
Dér var hun i lidt for lang tid, men jeg fik hende tilbage i sengen (det kan man ikke altid) og vi fik en dejlig tæt og hyggelig sladder. Helt det bedste ved det hele, synes jeg. Men til sidst måtte hun op, og det var lidt morsomt fordi hun ikke kunne finde sit tøj, som bare lå over det hele. 
Jeg havde sat noget bachata musik på og det kommenterede hun, men sagde at hun foretrak salsa og elskede at danse til det. Så det satte jeg på og vi dansede lidt, selvom hun faktisk slet ikke kunne, men hun blev meget fornøjet og sagde flere gange, hvor overrasket hun var at jeg var så god til det.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Og selvom jeg er GFE mand kan jeg love, at hun også ville være en fremragende partner til dem, der godt kan lide at bolle vildt og længe. Hun kan bare det hele, den pige, og hun elsker hvert øjeblik. OK hvis du kun er til spinkle småpiger skal du ikke tage hende, for hun er klart lidt på den buttede side. Heller ikke, hvis du absolut skal have deepthroat.  Men ellers får hun kun positive anbefalinger herfra.
Så for en gangs skyld, i stedet for bare at følge andre, har jeg opdaget en pige som jeg er HELT sikker på bliver en stor hit. Hun snakkede om at blive her i et par måneder og måske slå sig ned her senere, så det skulle være rigtige chancer for at komme til.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Jeg studsede også det ejendommelige telefonnummer, men Cuddler er et respekteret og anerkendt medlem, med mange anmeldelser, så der må være en fornuftig forklaring....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg aner det ikke, men jeg ville gætte på, at det betyder, at hun holder fri i dag af en eller anden grund.  Eller er booket op resten af dagen, så gider chaufføren ikke tage flere opkald, men vil ikke fjerne annoncerne.

Redigeret af cuddler

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...