Hop til indhold
Mr1time

180 cm. Høj blondine - Odense

Recommended Posts

Lige kommet på arbejde, efter et besøg hos http://www.escort5.dk/profil-8860-ODENSE-180cm+høj+fræk+blondine+tilbyder+kærestesex.html hvor jeg fik lov til at komme lidt før hendes normale arbejdstid, så jeg kunne nå på arbejde til tiden.

først billeder, de er helt sikkert ægte, det hvor hun ligger på siden er sådan jeg bedst vil beskrive hende. Hun skriver i annoncen fyldig røv, det er det ikke, det er en fin petit røv som indbyder til doggy. Annonceteksten passer næsten alt sammen, hun flyttede dog min finger da jeg prøvede mens jeg slikkede hende, men ellers passer tekst.

hun tager smilende imod og giver hånd og et knus samt et kindkys, iført frækt undertøj og høje sko, wauw. Har lige været i bad, så går kun ud og vasker kalorius og hænder.

god dejlig sex med blow, 69, ridetur og doggy, sammen med masser af lidenskabelige kys. Hun lyder til at nyde når man slikker hende, samt når man i doggy knalder igennem, så hovedgavl banker som en slagboremaskine mod væg ;-) tror jeg ved næste besøg skal tage hende i en stående doggy, så naboer kan sove.

alt i alt er super oplevelse med en meget sød, smilende og køn pige, med stor chance for gentagelse. Jeg valgte standard pakken til kr.900.- så ingen SF denne gang. Hun er placeret tæt på banegården i etagebyggeri, og forholdsvis diskret med gode parkeringsmuligheder på gaden.

Glemte at spørge hvor længe hun blev, men hun startede først i går eftermiddags, så mon ikke en uges tid.

  • Synes godt om 6

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan du prøve at sætte et tal på "køn" på en skala fra 1-10, hvor 10 er VILDT lækker ?.

Ved det naturligvis er forskelligt, hvordan øjnene ser, men ud fra din optik

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det syntes jeg er svært, der er jo tonsvis af ting der spiller ind der. F.eks er jeg snart 50 år og syntes helt sikkert hun er kønnere end en på 20 år. Men mon ikke hun på din liste ligger på 5-6 stykker, til gengæld syntes jeg hendes GFE ligger på 9. Husk at barbere boller da de får en ordentlig slikketur ;-)

 

  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været en tur forbi - og hvis hun på er en 5-6'er, så vil jeg købe en hat og spise den.
Der kan godt ligges 2 point til :)

Hun er rigtig dejlig, og det var en god oplevelse, fare for gentagelse er rigtig stor :)

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg syntes også hun var køn og til 8, men en ung mand syntes nok ikke hun er lige så køn som mig på næsten 50 år, derfor gav jeg den karakter. Fortrød det også senere, men for sent til at kunne rette det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

som ca 20 år yngre - så var hun nu rigeligt køn :)

  • Synes godt om 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er da godt nok svær at få en tid hos..

har luret på hende et par dage og kunne først idag skrev omkring kl 13 og havde først en tid efter kl 16 det var lige lovligt lidt langtid at vente :)

måske har jeg lidt mere held en anden dag

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige kommet hjem efter en omgang eller tre med damen i Kolding. 5-6 er klart i underkanten. Men med den service, hun yder, og den liderlighed, hun udstråler, er det heller ikke afgørende.

Hendes blow er helt i top - og ja, glatte boller er den sikre vej til himmerige hos hende. Den måde, hun vrider understellet på, når man slikker hende, er noget af det mest pirrende, jeg har prøvet i den henseende med en GP - men nej, der må ikke pilles. Og så er hun sød og nem at snakke med mellem halvlegene.

Klar anbefaling herfra. Og med stor gentagelsesfare.

Redigeret af Alcacer
  • Synes godt om 3

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Denne tråd er lukket for yderligere kommentarer.

×
×
  • Create New...