Hop til indhold
Gæst

Århus, Wat Po i Trepkasgade

Recommended Posts

Gæst

Jeg ved ikke hvorfor det blev det sted. Jeg erindrede svagt at en havde skrevet, at der var en dejlig pige dernede. Havde først besøgt et andet sted, men alt var optaget.

Jeg blev modtaget af en moden lidt høj thaidame, med et venligt smil.

Uden mange ord blev jeg vist ind i et rum. Det var ikke særligt hyggeligt, og pissekoldt. Der stod et spejl på gulvet. Det indikerede at der kunne ske noget rigtigt sjovt på det sted, men indtil videre tegnede det ikke så sjovt.

Almindelig briks med hul til fjæset. Fint, men ikke velegnet til knalderi.

Hun hedder Nancy, oplyste hun på forespørgsel. Nancy taler et fint dansk. Hun havde overtaget stedet for kort tid siden.

Massagen var rar, og hun vidste hvad hun gjorde. Tog dog ikke særligt hårdt fat. Da hendes meget varme hænder nåede min numse og lår, viste hun nogle af sine andre færdigheder - bla. noget med neglene :) Det var nu mere hendes evne til at bevæge hænderne langsomt, dvælende, der virkede på lille Johs. Den kiggede ud under min hofte, og det opdagede hun straks. Den fik et par kærlige strøg på hovedet, og så gjorde hun ellers massagen færdig.

Jeg kunne sådan ønske mig, at thai massørerne kunne finde ud af at massere, og under massagen langsomt bygge spændingen op, ved små lækre berøringer af pik, pung osv. ind imellem, også efter de har fået den rejst. Det er lige som om at de glemmer den, når de har overbevist sig om at den kan reagere.

Nå, men jeg kom rundt på ryggen, og Nancy spurgte hvad vi så skulle. Vi skulle knalde synes jeg, og hun smed tøjet. Faktisk en pæn dame. Lidt løs maveskin, brysterne pænt lavet, og en mis der burde have været trimmet samme morgen. Der var stubbe, og det er ikke rart for tungen. Jeg er, som før nævnt slikker, så hun fik en tur, og jeg nød det trods stubbene. Så fik jeg et meget dejligt blow, men med gummi, og det er altså ikke så godt som uden, men det er ikke noget jeg brokker mig over. Pigen vælger altid.

Da jeg synes at lille Johs trængte til at komme lidt i klemme, endte vi i missionæren, og Nancy er meget levende. Desværre også lidt for meget porno støj.

 

Jeg blev ikke tilbudt bad, selv om det er et på stedet, kunne jeg se??

I forlokalet sad der iøvrigt en trunte, som var i en vægtklasse hvor jeg ikke har lyst til at kæmpe ;)

God og fin oplevelse, og et fremragende knald, men der manglede engagement. Måske hun var morgensøvnig, eller ventede en kunde der havde aftalt på forhånd.

Jeg kan sagtens finde på at besøge Nancy igen.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...