Hop til indhold
Bondageguy36

Isabella på Randersvej Dejlig oplevelse

Recommended Posts

Efter et par trælse oplevelser, var det vel på tide med lidt held i sprøjten :-) 

 

det var der sku i dag hos Isabella på Randersvej, en flot kvinde hvor billederne passer 100 % og alderen var også tæt på korrekt. Super sprød krop, hun er kanon sød og meget venlig, hun snakker en del, men det passer mig fint, det giver en bedre atmosfere. 

1000 for 30 min. 

 

Intet og klage på, og dejligt med en ordenlig oplevelse igen, efter et par slatne dage. 

Pigen 8/10 

sex 9/10 

stedet 8/10 

gentagelse : ja afgjort :-) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Silkeborggrisen

Hun plejer ganske rigtigt at holde til i Horsens 

http://side6.dk/massage-escort/isabella37/7413

Hun er en skøn og super smuk pige, og det er 100% rigtige billeder, det er man ikke i tvivl om, hvis man besøger hende i Horsens, for de er taget i hendes lejlighed :)
Hun er en glad pige, som oprigtigt virker til at være tilfreds med det hun laver, og der er helt sikkert ingen skumle bagmænd, hun har selv ben nok i næsen til at klare sig, hvilket også trækker gevaldigt op i min bog. 

Jeg har selv besøgt hende rigtigt mange gange, gennem en del år, så siger det vel næsten sig selv, at jeg et tilfreds med den service hun yder ;)

Ja, hun vil gerne snakke, og taler rigtig godt engelsk, så ingen problemer med sproget. Så jeg syntes det er rigtigt hyggeligt, også selv om jeg ikke selv er den mest snaksagelige person i denne verden.

Efter som at jeg har besøgt hende så mange gange, så har vi jo også begge sporet os ind på hvad der tænder hinanden, og det giver unægteligt federe sex.

Så hvis jeg trænger til et knald, så ender jeg næsten altid hos Isabella, for jeg ved hvad jeg får, og man ringer sjældent forgæves, noget jeg syntes er sjældent at finde i denne del af landet :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte hende i sidste uge på Randersvej i Århus. Jeg har længe haft kig på hendes annonce i Horsens, og har længe haft lyst til at aflægge hende et visit. Nu var hun i Århus, og med de gode anmeldelser her, var jeg overbevist om, at nu skulle det være, så jeg tog et bad og kørte afsted.

Hun er en utrolig smuk kvinde, sød og venlig, smilende og frisk, absolut en man vender sig om efter på gaden. Jeg følte mig meget heldig, og købte en halv time med super. Sedlen skiftede hænder, hun smuttede ud af værelset, jeg lagde mit tøj, og mig selv på sengen med længsel og store forventninger. Hun kom ind, seancen gik i gang.

Der var ingen forspil overhovedet, hun gik straks i gang med det franske, hvor hun lå på tværs af mig, så eneste mulighed for at røre hende, var hendes ryg og lille numse. Det franske var slet ikke noget der imponerede, absolut ikke noget hun vinder guld i! Efter et par minutter stoppede hun, og jeg skulle slikke hende. Lækker fisse, ren og velsmagende, men ikke helt glat. Hun var ikke blevet barberet samme dag, så det kradsede lidt. Hun nød det, nok i virkeligheden mere end jeg gjorde pga. de stikkende skægstubbe. Efter 3-4 minutter stoppede hun mig, da hun var lige ved at komme - det ville hun åbenbart ikke.

Så red hun mig i et minuts tid eller to, heller ikke noget fantastisk over det, bortset fra synet af hendes lækre krop. Jeg bad hende hoppe af og tog hende så bagfra til jeg kom. Fik køkkenrulle stukket i hånden, så jeg kunne tørre mig, og så var der ikke mere for den seddel ...

Alt i alt en skuffende omgang maskinsex med en med en meget smuk og lækker kvinde, og jeg kan slet ikke genkende de fine anmeldelser her, bortset fra at hun gerne vil snakke. Måske var det fordi, det ikke var hendes hjemby, og det var første gang jeg besøgte hende. Måske gider hun bare ikke gøre noget særligt, fordi hun tænker, at gæster i en storby er engangsgæster. Det er det så også i dette tilfælde!

Der hænger i øvrigt et ur på væggen i legeværelset, men hun kender ikke klokken. En halv time hos hende tager kun et kvarter ...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...