Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/amy-thai-ladyboy-25800.html

Hun er ikke den mest anmeldte, så efter besøg idag tænker jeg at jeg hellere må til tastaturet. Det er bestemt ikke til Amys fordel. Ringede kl. 11.30 og bestilte tid til til kl.12.30. ringede endda kl. 11.45 for at høre om parkerings forholdene. Kl. 12 sms fra hende om hvor jeg var henne?, svarede at jeg ville være det kl. 12.30 som aftalt. Jeg blev lukket ind kl. 12.25 og ind på værelset, hun var sød og pågående - aftalte ½ times massage og cocktail til 1.000.- hun fik pengene og gik ud af værelset. Lod mig vente til 12.42 før hun kom retur, jeg bad om noget vand -det tog yderligere 3 min at hente.Nu skulle der endelig gang i den. hendes pik var flot og meget stiv, brysterne er flot lavede, hun kyssede mig med tunge - dejligt:-) hun foreslog at begynde med massage -det fik jeg i 1½ min-, jeg ville gerne have hende til at komme i min mund, og det ville hun gerne sagde hun., så om på ryggen hvor vi ellers suttede, slikkede m.m. indtil hun gerne ville kneppe mig. Jeg i doggy men det gjorde for ondt -så om på ryggen og det fungerede fint. Amy spillede nu løs på mig mens hun kneppede løs. Jeg bad hende stoppe da jeg synes der var masser af tid og gerne ville opleve hende komme som aftalt.Hun fortalte at hun ikke havde mere tid - jeg forstod ikke hvad det drejede sig om. klokken var kun 12.55 men hun fik mig til at komme (fandens osse) og så var det ellers slut. Der var ialt gået 11 min ud af de 30 jeg havde betalt for. mens hun tog tøj på undskyldte hun mange gange, og selvom jeg brokkede mig, var der intet at komme efter. Tror hun faktisk var ked af situationen, men hun skulle fandeme ha meldt af til mig, når hun vidste at hun ikke havde tiden!

Summa sumarum: Tror man kan få en  dejlig tid med Amy hvis hun har tid til een - tror bare jeg går et andet sted hen næste gang en ladyboy skal prøves.

E skuffet 1955

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...